• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENO UPOZORENJE! OTKRIVEN NOVI POKUŠAJ PREVARA PENZIONERA: Budite oprezni, ovako pokušavaju da namame žrtve

Autor Ivana Vlajković

Na sajtu Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje objavljeno je upozorenje.

 Nova prevara u vezi penzionerskih kartica Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na sajtu Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje objavljeno je upozorenje na nov pokušaj prevare penzionera, a koji se odnosi na penzionerske kartice

"Povodom žalbi koje smo dobili od naših korisnika da dobijaju telefonske pozive sa nepoznatih brojeva u kojima ih nepoznata lica upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice, skrećemo pažnju korisnicima da Fond PIO ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu", objavljeno je.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća korisnike koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda ili jedinici lokalne samouprave navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu. Podelu penzionerskih kartica vrše isključivo ovlašćena lica Fonda.

"Radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg vremena čekanja, produženo je radno vreme filijala Fonda PIO i kartice se mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 časova, kao i subotom od 7 do 12 sati. Molimo naše korisnike da budu oprezni i da zanemare pozive koje im upućuju nepoznata lica predstavljajući se u ime Fonda i pokušavajući da ih prevare u vezi sa podizanjem njihovih penzionerskih kartica", navodi se u saopštenju. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:38
PENZIONERI OPREZ! PREVARANTI NUDE LAŽNE KARTICE I TRAŽE NOVAC! Direktor PIO fonda: Prave imaju jasne boje, logo i BESPLATNE SU!
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoran Melbourne

Izgleda da je Srbija mnogo dobra zemlja za mutne radnje.E sada morata da znate ko se vraća preko bare svojoj majci Srbiji.

special image