• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKA ZARADA! OVA PROFESIJA NA KOPAONIKU MOŽE DA DONESE 20.000€ PO SEZONI: Brutalan biznis na omiljenom skijalištu Srba

Autor Ivana Vlajković

Taksisti na Kopaoniku mogu da zarade 20.000 evra po sezoni.

 Taksisti na Kopaoniku mogu da zarade 20000 evra po sezoni Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Na Kopaoniku taksisti po sezoni mogu da zarade i do 20.000 evra, prema priči jednog od taksista koji je naveo da vožnja maksimalno košta 1.400 dinara i da ih dnevno ima od 20 do 30. 

"Ova sezona mi je nešto slabo počela", počinje razgovor jedan vozač taksija na Kopaoniku da bi nastavio kako je do 20 časova tog dana imao samo 15 vožnji. Jedna taksi vožnja na Kopaoniku maksimalno košta 1.400 dinara, a prosečan broj vožnji koji oni imaju dnevno je između 20 i 30.

"Prošle godine je bilo dana kada sam imao i po 50 vožnji dnevno, uglavnom su to bili vikendi i u periodima školskog raspusta", kaže on. Prema priči ovog taksiste, od decembra do aprila, ukoliko vozi pet dana nedeljno i u proseku uzme po 1.200 dinara za vožnju, može po sezoni da zaradi oko 20.000 evra bruto.

Kako priča drugi taksista, on je nakon godina samostalnog voženja taksija pre par godina odlučio da proširi biznis. "Uložio sam u još vozila i odlučio da unajmim još ljudi da voze. Trenutno imam devet vozača, i smeštaj za njih plaćam 2.500 evra, plus struja po utrošku", kaže on.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:38
POMAGAO UGROŽENIMA NA KOSOVU I METOHIJI, A TOKOM KORONE SVOJE VOZILO I USLUGE PRUŽAO BESPLATNO MEDICINARIMA : Taksista i heroj - Branko Antić
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Blic/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NN lice

Kopaonik je odavno postao tesko pristupacan normalnom, prosecnom skijasu! To je bukvalno ono sto je Budva nekad bila, ali na planini!

Taxi

I Niko ne placa porez,racuna nigde I sisaju koliko hoce naravno TAKAINETAR NE POSTOJI KAO U BG DIVKJI TAKSISTI

Instruktor

Ski instruktori zaradjuju Po sezoni 20.000e BEZ olacenog ooreza na doorinose ... Znam neke profesore fizickog Koji uzimaju slobodno u skoli-nadju zamenu za 2.5 meseca I brate SE lagano sa keshom I Tako godinama,

special image