• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠESTOČLANA PORODICA NA OVOJ PLANINI RUČA ZA 100€! Cene u odnosu na Kopaonik i Zlatibor "SMEŠNE", a nije ni daleko (FOTO)

Autor Jana Desovski

Jahorina je prepuna gostiju iz Srbije, a tamo je palo već pola metra snega.

 Jahorina cene, poređenje sa Kopaonikom i Zlatiborom Izvor: RINA.RS

Jedna od najpopularnijih planina u regionu, koja je prepuna skijaša svakako je Jahorina u susednoj Republici Srpskoj. Olimpijska lepotica i ove godine privukla je mnoge skijaše, a sneg koji je padao tokom čitave noći dosegao je visinu preko pola metra. "Najveći broj gostiju je svakako iz bratske zemlje Srbije, zatim ima gostiju iz Hrvatske i Crne Gore, ali i značajan broj stranaca koji su preplavili skijaške staze ove planinske lepotice", kazao je za RINU, Miloš Lakić iz Novog Sada.

Ono što svake godine zanima ljubitelje skijanja, svakako su cene, koje su i ove godine primamljive i povoljnije u odnosu na skijaške centre u Srbiji. "Ukoliko Jaharinu uporedim sa Kopaonikom i Zlatiborom, cene u ugostiteljskim objektima su znatno povoljnije u odnosu na ove dve planine. Šestočlana porodica na Jahorini može ručati za svega 100 evra, dok je za ovaj broj ljudi obrok na srpskim planinama nezamisliv. Za šest osoba na Zlatiboru vam treba minimum 200 evra, dok je na Kopaoniku to još puta dva, zbog toga smo mi na ovoj planini stalni gosti", ističe Lakić.

Od dodaje su smeštajni kapaciteti tokom novogodišnjih božićnih praznika popunjeni i da su se rezervacije u dva najpoznatija hotela morale obaviti nekoliko meseci ranije.

"Bili smo prinuđeni da svoje zimovanje rezervišemo još u avgustu, čim smo se mora vratili. Cene smeštaja su šarolike, a slobodnih mesta nema. I ono što je najbitnije jeste da vam je za tročlanu porodicu noćenje u jednom od dva najpoznatija hotela, za četiri dana na bazi polupansiona potrebna suma od oko 1.300 evra", zaključio je Miloš.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:30
Tijana Ajfon Jahorina
Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti
Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti

 (RINA/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Simao

Zato mi sa Pala mozemo samo da sanjamo o skijanju

special image