• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CENOVNIK ZA NOVU GODINU IZ SELA U SRBIJI ŠOKIRAO MNOGE! OVO JE NEVEROVATNO: Nismo hteli da budemo alavi...

Autor Ivana Vlajković

Cene na Suvoboru za doček Nove 2024. godine iznenađuju mnoge.

 Cene na Suvoboru za doček Nove godine 2024 Izvor: RINA.RS

U Pranjanima na Suvoboru posle pola veka biće održan svečani novogodišnji doček, a ono što je razveselilo sve jeste fantastičan i povoljan cenovnik.

"Nismo hteli da budemo alavi, nego želimo da se ljudi lepo provedu, a i da ne potroše čitavu platu za tu jednu noć. Cene su pristupačne za svačaiji džep. Primera radi, kilogram mešanog mesa sa roštilja koštaće 2.000 dinara, a porcija vrata od 400 grama 1.000 dinara. Vešalice, po porciji od takođe 400 grama, konobari će nuditi po istoj ceni od 1.000 dinara. U ponudi će naravno, pored predjela biti pihtija, sireva čija porcija se kreće od 200 dinara, cene pića su takođe veoma zanimljive", kažu organizatori.

Cena piće takođe su povoljno i svakodnevne, bez obzira što je u pitanju najluđa ali i paprena noć. Pivo će se prodavati po svakodnevnoj ceni od 200 dinara, dok će dva litra špricera od rozea koštati 1.500 dinara, dodaju oranizatori. Inače, ovo je seoski dom kome je kao i mnogima širom Srbije pretilo rušenje, ali je imao sreću da bude potpuno renoviran i rekonstruisan i prvi put ove godine, u njemu će se, u novogodišnjoj noći noći okupiti meštani i ljubitelji dobre muzike za koju se zna da ne može biti bez violine.

Tu će biti majstori kraljice instrumenata koji su pobrali brojne aplauze na glavnoj saborskoj pozornici u poslednjih pet godina, Saša Petrović (Sale Show) i orkestar Vlada Vlaškovića.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

05:10
DOČEK U LETNJOJ VARIJANTI, A ONDA OD BOŽIĆA SUMANUTI PREOKRET VREMENA! Meteorolog za Kurir TV izneo detaljnu vremensku prognozu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Rina/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image