• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUŠI SE POZNATI HOTEL NA KOPAONIKU! Otkriveno šta će se graditi umesto njega

Autor Ivana Vlajković

Ruši se poznati hotel na Kopaoniku.

 Ruši se poznati hotel na Kopaoniku Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku. Na lokaciji se nalazi hotelski kompleks Olga Dedijer za koji je izdato rešenje o izgradnji 1985. godine. Ovim urbanističkim projektom predviđa se uklanjanje ovog objekta i izgradnja novog.

Objekat će, između ostalog, imati četiri podzemna sprata za parkiranje, a ukupna bruto građevinska površina budućeg hotela je 25.638,92 kvadratnih metara. Predviđeno je da budući hotel ima 206 apartmana. U četiri podzemne etaže predviđene su garaže sa ukupno 187 parking mesta.

Saobraćajni pristup biće ostvaren sa postojećeg državnog puta dvosmernom internom saobraćajnicom širine šest metara. Projektant je C.E.M. Team doo Beograd, a javni uvid traje do 6. marta. Inače, hotel Olga Dedijer se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u planinskom stilu.

Ovaj ugostiteljski objekat sada raspolaže sa 232 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek - barom, diskotekom, picerijom, trim kabinetom i prodavnicom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:26
KOPAONIK SKUPLJI OD FRANCUSKE! Sve spremno za skijanje, uz pomoć veštačkog snega! POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA i ŠTA KAŽU TURISTI
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Ekapija/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mile Zeleznik

Bio sam pre dve godine tamo, to im je nazalost i zadnja godina rada. Hrana brutalna, cena bukvalno smesna u odnosnu na druge gradove, a kamoli za druge hotele na Kopaoniku. Nije ni cudo sto su ih poslednje dve godine zatvorili, da se slobodno izrazim mafijasi i ostala konkurencija nepostena.

MS

Ja reko hotel Grej ruše...

Starac

Kakve uspomene i tajne nose zidovi tog hotela. Kad se setim tih zimovanja na Kopu, pa svako veče druga devojka, lepa vremena.

special image