• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRODAJU SE STARI SLUŽBENI AUTOMOBILI! U ponudi i policijska vozila, ali i "bmw" i "mercedes"

Autor Ivana Vlajković

U Zagrebu se prodaju stara vozila.

 kola na parkingu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Objavljen je poziv za javnu prodaju državnih vozila koja će se održati ove subote u skladištu vozila "Cepelin" u Zagrebu. Već ovog petka potencijalni će kupci imati prilike u Velikopoljskoj 15a da pregledaju sva vozila koja država sada prodaje, a od 9 sati ove subote moći će i učestvovati na nadmetanju.

Kako se navodi, svi koji žele da učestvuju imaju obavezu da uplate depozit u iznosu od 10 odsto od početne cene, odnosno najmanje 100 evra. Zainteresirani moraju i da naznače za koje vozilo plaćaju jamstvo, inače gube pravo na povrat. Kompanija "Cepelin" objavila je i popis automobila koji se nude, uz fotografije njihovog trenutnog stanja.

Tako se među novijima može naći serija "škoda superb", a iz linije iz 2016. godine prodaje se čak šest vozila. Istih su i snaga motora, 2.0, no najskuplja početna cena je za onu pod rednim brojem 119 te ona iznosi 3.100 evra. Mogu se naći i brojni kombiji, mopedi, bivša vozila policije i pošte, a i vozila koja nisu u voznom stanju.

Iz kompanije navode kako se depozit može uplatiti u gotovini prilikom pregleda ovog petka od 9 do 13 sati na lokaciji skladišta, ali i putem računa.

"Uplata mora biti sprovedena najkasnije 1. marta 2024. do 13.00 sati na račun CEPELIN vl. Anamarija Matić, Zagrebačka banka, IBAN HR7123600001100942496 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više službenih automobila potrebno je brojeve odvojiti crticom", navodi se.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

02:09
SRPSKI AUTOMOBILISTA DVA PUTA PRVAK EVROPE! Pokazao svoju zver: Ovo je sam vrhunac tehnologije, MOŽE BITI BRŽE I OD FORMULE?!
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Blic/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image