• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUĆA SA 3 APARTMANA NA KOPAONIKU ISPOD CENE! Mirko uložio 100.000€, njegova ponuda ODUŠEVIĆE sve (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Oglas za prodaju kuće sa tri apartmana postao je apsolutni hit na društvenim mrežama.

 Kuća sa 3 apartmana na Kopaoniku, vlasnik pristaje na automobil i doplatu u kešu Izvor: Facebook/Nekretnine kuće

Vlasnik kuće sa tri apartmana na Kopaoniku prodaje kuću ispod cene, a zanimljivo je to što prihvata stan u Kragujevcu ili vozilo u vrednosti do 50.000 evra, a ostatak da bude isplaćen u kešu. Njegova kuća ima tri sprata, tri nezavisna apartmana, plac koji se prostire na četiri ara i cela kuća košta 250.000 evra.

Postoje četiri terase koje se prostiru na više od 200 kvadrata. Ispred kuće nalazi se veliki parking za 10 vozila i bušotina arterskog bunara što je retkost na ovoj srpskoj planini.

Kuća se nalazi do samog puta, preko puta poznatog hotela. Grejanje je etažno (radijatorsko), podno i pomoću kamina.

"Prodajem kuću na Kopaoniku u vikend naselju Treska na četiri ara placa i na 1.500 metara nadmorske visine. Sastoji se iz tri sprata, kao i tri nezavisna apartmana. Prvi apartman je sa jednom spavaćom sobom, drugi sa dve i treći sa tri spavaće sobe, ukupne unutrašnje površine 170 kvadratnih metara. Izuzetno retka nekretnina sa ogromnim potencijalom za dalje širenje smeštajnih kapaciteta, shodno parking mestima i dovodom vode u kuću. Takođe, imamo i dovod sa izvora pijaće vode ispod Pančićevog vrha. U poslednje tri godine uloženo je preko 100.000 evra.

U vlasništvu je 1/1 sa svom pratećom dokumentacijom i upotrebnom dozvolom. Cena nekretnine je 250.000 evra, odnosno 1.250 evra po kvadratnom metru i, s obzirom na svoj potencijal i kapacitet, dosta je niža u odnosu na nekretnine na Kopaoniku. Molim samo ozbiljne kupce da se javljaju, jer vredi pogledati. Period otplate nekretnine kroz izdavanje je sedam godina. Takođe, izdaje se i kuća", stoji u oglasu Mirka.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:06
GORSKA SLUŽBA SPASAVANJA KOPAONIK
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Valerija mama

Da mu je povracaj novca za 7 g taj kucu prodao ne bi. Pale se ljudi pa to je strasno. Uzalidno su bacali pare po kopaoniku I zlatiboru, a beze za mali kragujevac. Pametni su Oni sto su pre korone umesto po brdima kupovali po malom Kragujevcu.

Nik

Ja pomislio da kosta 100.000€ pa reko aj da vidim.. al najzesci su oni koji vec izracunaju vreme potrebno za povrat investicije

Pemzioner

Cek malo, ulozio 100.000 a trazi 250.000 i mi treba da se odusevimo

special image