• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GORAN PRODAJE ETNO KUĆU U SRBIJI I RAZRAĐEN BIZNIS ZA 88.000€! Ima i bazen, a samo od smeštaja zaradi 10.000€

Autor Jana Desovski

Goran prodaje etno kuću u Srbiji i ceo biznis za 88.000 evra, a ljudi su šokirani ovom dobrom ponudom.

 Goran prodaje etno kuću u Srbiji i ceo biznis za 88000 evra Izvor: SASOMANGE/PRINTSCREEN

Komplet opremljene 2 odvojene kuće sa ukupno 150 kvadrata stambenog prostora u 4 zasebne jedinice, 80 kvadrata pokrivenog otvorenog prostora, bazen od 40 kubika dubine 180 cm, sopstvenu izvorsku vodu, kompletnu infrastrukturu, sa borovm šumom u dvorištu, izvesni Goran prodaje za samo 88.000 evra, sa sve razrađenim biznisom.

Kako je istakao u oglasu u kom nudi "Etno kuću Oaza mira u Lopatnici" ovo registrovano seosko-turističko domaćinstvo sa 3 zvezdice i 10 ležaja i kaže da je ovo tehnički investicija u razvijen posao sa turistima koji samo od smeštaja godišnje donese preko 1.000.000 dinara. Goranov biznis nalazi se u selu Lopatnica na pola puta između Žiče i Studenice, na oko 25 kilometara od Kraljeva, blizu Bogutovačke banje. Takođe, on napominje da je on vlasnik, te da je objekt legalizovan po novom zakonu (osim brvnare koja je montažnog tipa).

"Zamolio bih da me zovu samo ozbiljni kupci, pogotovo ako neko želi da pogleda, jer sada živimo na 30 kilometara od objekta i ne mogu ići svaki čas da nekome pokazujem i objašnjavam. Dobro pročitajte opis i detaljno pregledajte fotografije, razmislite dobro – pre nego što me kontaktirate. Možete i rezervisati smeštaj i onda razgledati do mile volje. Slike i opis su realni i pošteni, cena je maksimalno snižena i fiksna", pisalo je u oglasu na jednoj stranici.

Ono što ponudu čini dodatno primamljivom, pored toga da se dobija i većina stvari i inventara u kompleksu, što je i čitava infrastruktura i svi priključci urađeni do kraja. Da budemo precizniji, kao i vlasnik u oglasu ove jeftine kuće, čitavo imanje poseduje: Asfaltni prilaz do samog ulaza u objekat, 4 kupatila, 2 izvora, 1 bunar, tri septičke jame, 5 rezervoara za vodu, dva privatna mosta preko potoka, mali ribnjak od 20-ak kvadrata, dve spoljne česme, betonska ploča površine 28 kvadrata, započeta još 1 brvnara. 

Takođe, kako Goran ističe, na oko stotinak metara od kuće protiče potok. Evo šta sve od objekata Goran nudi za 88.000 evra: Vlasnik ovog imanja naveo je i spisak svih objekata i soba u istom:

  • Nova Brvnara s kuhinjom i kupatilom u osnovi 25 kvadrata plus 15 kvadrata na galeriji, posebno dvorište, česma ispred objekta.
  • Soba na spratu, sa posebnim spoljnim ulazom sa leve strane iz dvorišta, 16 kvadrata sa kupatilom, kaminom, prilaznom stazom, ulaznom terasom…
  • Apartman na spratu, sa posebnim spoljnim ulazom sa desne prilazne strane objekta, 18 kvadrata, sastoji se iz dve manje sobe, hodnika, kupatila, prilazne staze, ulazne terasice…
  • Restoran u prizemlju, 28 kvadrata, sa dosta staklenih površina, dva spoljna ulaza, sa hodnikom, kupatilom i ukrasnim šankom.
  • Kuhinja u prizemlju sa ulazom iz restorana i drugim ulazom iz garaže, sastoji se od dve prostorije ukupno 26 kvadrata.
  • Sobica uz kuhinju u suterenu sa dva ulaza i špajzom ukupno 10 kvadrata
  • Sobica kancelarija na spratu sa posebnim ulazom 6 kvadrata plus pomoćna ostava za alat i hodnik 4 kvadrata.
  • Garaža za auto i drva, 28 kvadrata i vešeraj 3 kvadrata.
  • Letnja bašta ispred restorana, trajno pokrivena, 20 kvadrata.
  • Letnjikovac ispred bazena, polutrajno pokriven, 30 kvadrata sa česmom
  • Roštilj, sa mestom za mangalo, rešetkom i zidanim šporetom, u sklopu letnjikovca, trajno pokriven, 8 kvadrata.
  • Baldahini, pored bazena, privremeno pokriveni, površine 30 kvadrata. 

On je u tekstu oglasa napomenuo i koji sve vidovi grejanja postoje na imanju, kao i pobrojao inventar koji ide sa prodajom. Pošteno, a da li se isplati presudite vi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:46
PALA PRODAJA STANOVA, A CENE I DALJE SKAČU U NEBESA! Agent za nekretnine otkrila: Prodaja se zatvara tek kad JEDNA STRANA POPUSTI
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (Blic/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

medo

Lepo ,divno, krasno ali gde napravi u podnozju brda.

Zq

Pa da je njemu dobro islo ne bi prodavao. Moj deda pokojni je govori dobea mlečna krava se ne prodaje, samo islužene i stare.

Nikola

@Zq Ima i jos jedno pravilo u biznisu. Posao se prodaje kada je u najboljoj finansijskoj situaciji. Tada se prodaje biznis ali ovde je slucaj sunovrata posla i trebace godine da se vratim na plus u poslovanju. Ovde moze samo da proda kao plac sa pomocnim objektima. Da unovci biznis, nema sanse. Vredi neke pare svakako ali ne ove.

special image