• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANJA NA 4 SATA OD BEOGRADA ZA MANJE OD 50 EVRA! Tradicija duga 200 godina, poznata po lekovitoj vodi i dobrom vinu

Autor Aleksandar Blagić

Harkanj banja je jedna od najpopularnijih u Mađarskoj.

 Harkanj banja u Mađarskoj na 4 sata od Beograda Izvor: Youtube/Lubomir Volsicky

Nedaleko od Beograda nalazi se Harkanj banja, jedna od najpoznatijih u Mađarskoj. Ovo lekovito kupalište smešteno je blizu Pečuja, petog po veličini grada u Mađarskoj. Ovaj grad još nazivaju "grad ljubavnih katanaca i vina".

Noćenje za jednu osobu iznosi 69 evra. U ponudu su uključeni smeštaj u hotelu sa tri zvezdice u centru banje na bazi noćenja sa doručkom, vodič, usluge organizacije putovanja i prevoz. Što se tiče jednodnevnih izleta, bez prenoćišta, cena je oko 3.000 dinara, a za decu do 12 godina oko 2.290 dinara.

Ako krećete iz Beograda, biće vam potrebno oko četiri sata vožnje. Tačna udaljenost iznosi 330 kilometara, a od Novog Sada oko 176, dok je Subotica najbliža - 149. Najveći "adut" ove regije su podzemne vode, a reka Drava je prirodna granica sa Hrvatskom.

Što se tiče smeštaja u hotelu, boravak u dvokrevetnoj sobi sa bračnim krevetom košta 64 evra i doručak je uključen u cenu. U pitanju je hotel sa tri zvezdice koji se nalazi na oko 700 metara od centra banje. Svaka soba ima svoj balkon i ovde se ova tradicija neguje duže od 200 godina.

Harkanj banja
Izvor: Youtube/Lubomir Volsicky

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:00
NUDIMO NAJMODERNIJI I NAJVEĆI AKVA PARK NA BALKANU! Vrnjačka Banja vrvi od turizma: Predsednik opštine otkrio KLJUČNE LOKACIJE
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Blic/MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Machiaveli💯

Sta ce nieko u banji raspaloj nekoj sa penzionerina da kaci tamo neke glupe katance za 69 eura po noci xaxaxaxa pa jeste realni pa jel znate kakvo letovanje moze da se uplati za taj novac, a ne da se ide u ... banju i da se kace katanci :)))) cuj katanci, jaka vam atrakcija bas za 69 eura....

sta reci....

Sto bi isao u Madjarsku u banju kad ima kod nas da biras....A da,mi ne bi bili mi kad kad tudje nebi dizali u nebesa a svoje pljuvali

Sve je to lepo

A nase banje se rasprodaju i zjape prazne, sem Soko i Vrnjacke. I nama dati/treba more? Pa mi bi od belog mora da postoji napravili crno more u bukv smislu. Plus, i da ga imamo bilo bi sve samo ne nase jer bi nam se nakacili Ameri, Britanci, Nemci.. Ipak su Grci za nas sve ukupno mnogo bolji narod, zato i zasluzuju sta imaju, a mi zasluzujemo sta imamo posto ne znamo nista da cenimo. Kao velike patriote, odu sa onim subarama na glavi da slave neki praznik u prirodu s gajbama piva pecenjem i tri rasirena prsta i ostave iza sebe vagone smeca. Vagone smeca.

special image