Kilogram svinske masti u Paraćinu kod domaćih proizvođača košta već od 400 dinara, kavuma iznosi 300 dinara, dok suvo meso po kilogramu košta od 400 do 700 dinara.
Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Mi iz Paraćina" pojavila se objava jednog proizvođača mesa i domaćih mesnih prerađevina sa detaljnim cenama. U objavi sa cenovnikom stoji da šnicle od svinjskog buta i vrata za kilogram koštaju 600 dinara, svinjsko meso komadi iznosi 1 kg 550 dinara, dok je kilogram čvaraka 800 dinara.
U cenovniku stoji i da je kilogram kavurme 300 dinara, a kilo svinjske masti 400 dinara. Što se diče domaćih suvih ili dimljenih proizvoda oni koštaju od 400 do 700 dinara.
Poređenja radi u marketima u Beogradu prodimljena kobasica košta 900 dinara, suvi vrat je od 1.100 dinara kao i pečenica. Suva rebra koštaju 600 dinara, dok je svinjska mast znatno poskupela i košta od 470 do 630 dinara.
BONUS VIDEO:
(Kurir/MONDO/J.D.)
Rapsodija Zvezde, Olimpijakos je pao u Areni: Ovako se ide u plej-of Evrolige!
Pravio haos na utakmici Zvezde, sada joj opet sudi! Evroliga ga vratila u Arenu posle velikog skandala
Ovako će izgledati novi kružni tok u centru Beograda! U sredini sat od 15.000.000 RSD: "To će biti simbol grada"
NOVO NA MONDO PORTALU: Probaj MONDO sudoku, svaki dan u 19h nova igra!
Miloš Teodosić ne igra protiv Olimpijakosa: Još jedan problem za Crvenu zvezdu