• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIO IZDAO VAŽNO OBAVEŠTENJE! Poznat datum isplate aprilskih penzija

Autor Ivana Vlajković

Oglasio se PIO o aprilskim penzijama.

 Oglasio se PIO o aprilskim penzijama 2024 Izvor: MONDO /Goran Sivački

Na Instagram stranici Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje objavljeno je da isplata aprilskih penzija počinje 7. maja. 

"Isplata aprilskih penzija počinje 7. maja za penzionere samostalnih delatnosti koji penzije primaju preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta. Za korisnike vojnih i poljoprivrednih penzija isplata počinje 8. maja preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta.

Penzioneri iz kategorije zaposlenih svoje prinadležnosti će primiti 10. maja preko tekućih računa i 13. maja na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta", navodi se na društvenoj mreži. 

Izvor: Instagram/rfpio.rs

Podsetimo, penzioneri mogu da ostvare brojna sniženja uz penzionersku karticu. Penzionisani sugrađani su najviše zainteresovani za sniženja na lekove, prehrambene proizvode, kućnu hemiju i tehničku opremu, ali i usluge kulturnih institucija i sportske aktivnosti.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:49
Anketa - Penzija
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

S

Samo još da dodam, zaboravih. Da li vi znate da u Americi za Thanksgiving day /to im je dan zahvalnosti tamo, oni to poštuju veoma/, daju pola ćurke ili vaučer od sto dolara da kupe nešto. Onom prosjaku tamo na njihovom Zelenom Vencu, a ovde... zamislite u bloku ekipa klinaca roštilja tu ispred zgrade ili na Savi, a onaj penzioner čeka 7. Maj da i on "izede" nešto. Auuuuu koja tuga i beda. Ju ju ju ju ju...

Miloš

Kakve veze ima fond za zdravstveno osiguranje sa isplatom penzija?

Nikola

@Miloš Taj fond je odaaavnooo potrosen a posto nam je suplja drzavna kada, sada se presipa iz supljeg u prazno. Cekaju da izmisle jos koji namet da bi se kasa koliko toliko popunjavala. Jel si cuo da ce vikendom i praznicima prolazak kroz Frusku Goru biti naplacivan. Eto jos malo priliva za penzije i plate.

special image