• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POHLEPA STANODAVACA NEMA GRANICU! Noćenje u Beogradu košta i više od 80.000 dinara

Autor Ivana Vlajković

Noćenje u stanu u Beogradu zbog koncerta Ramštajna košta i više od 80.000 dinara.

 Noćenje u stanu u Beogradu zbog koncerta Ramštajna košta i više od 80000 dinara Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Cene za noćenje u Beogradu idu i preko 80.000 dinara, a samo dan pre Ramštajnovog koncerta (24. i 25. maja) najam apartmana jedva da je bio 5.000 dinara.

Na ovo su već počeli da ukazuju mnogi korisnici društvenih mreža. Recimo, noćenje u apartmanu na Zvezdari je 45.000 dinara, na Voždovcu 60.000, dok je na Starom gradu 70.000 dinara. Na Terazijama je cena noćenja 77.000 dinara, a zanimljivo je to da je pre nekoliko dana isti apartman mogao biti rezervisan za 4.600 dinara.

Dokle seže pohlepa pojedinih stanodavaca najbolje se oslikava u komentaru jednog mladića na društvenoj mreži Redit, koji je podelio sa ostalim korisnicima da ga je vlasnik zamolio da otkaže svoj najam, a da kao izgovor pošalje "Bukingu" da se "stan zapalio". Samo da bi mogao da ga izda po višoj ceni.

"Ovo se nikada nije dešavalo, šta se dešava u Beogradu poslednjih godina zaprepašćuje sve one koji žive ovde i moraju da rentiraju, a kamoli one koji su rođeni u ovom gradu. Jako mi je žao svakog ko dolazi na koncert, a nije iz Beograda i mora da ostane noć", stoji u jednom od komentara.

Kako da "dolijate" pohlepnim stanodavcima?

Ko kaže da apartman morate da iznajmite baš u Beogradu? Cena noćenja u Novom Sadu je do 5.000 dinara, a vozom može da se stigne za pola sata do Novog Beograda. Jedina mana je što je prvi jutarnji polazak u 5.19 časova. Ipak, ako dolazite kolima, onda taj problem nemate.

Takođe, ljubitelji nemačkog benda koji dolaze sami na koncert, već se dogovaraju da pronađu cimere sa kojima bi podelili "pohlepnu" sumu, pa možda i to nije loša opcija.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:31
iznajmio stan na 8 meseci i pokazao šta je tamo našao
Izvor: TikTok/arek.swider
Izvor: TikTok/arek.swider

(Informer/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bumbar

ne smeta što dolaze "satane, vragovi" daj bože da vam ti novci potraju ceo život! Koliko ste ljudi prevarili i otkazali preko bukinga? Zinulo du*e?!

Amigo

Hteli ste demokratiju i slobodno trziste sad uzivajte . . .

Nenad

Pa neka zarade ljudi, to je jedan ili dva dana. Potstanar sam, stan sam našao preko Be safe agencije i nisam ugrožen pošto imam ugovor. Ne mogu da me izbace osim ako ne zabrljam nešto mnogo. Sa gazadama imam odličan odnos iako ih ne viđam često. Ali ako ima šanse da prime nekog na dan ili dva i da uzmu dobre pare, mogu za to vreme da se sklonim negde i da ispraznim stan. Pod uslovom naravno da se stan vrati u prvobirno stanje

special image