Slušaj vest

Jedna travel blogerka iz Srbije krstarila je Karibima, a taj užitak platila je 2.900 evra! Ona je sa svojim pratiocima na Tiktoku podelila svoje iskustvo.

"Aranžman za krstarenje Karibima koštao je 2.900 evra, a u ovu cenu bio je uključen avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul, Istanbul-Majami u oba pravca, jedno noćenje u hotelu u Istanbulu, dva noćenja u hotelu u Majamiju", navela je ona.

Snimak je objavljen na nalogu pod nikom "florecita_travelgram". Pored toga u cenu je uključena i usluga vodiča, 11 noćenja na brodu MSC Divina, lučke takse.

"Obavezne napojnice za krstarenje, proširen pun pansion na brodu, korišćenje bazena, teretane, pozorišta, animacija, muzički program i razne ostale usluge. Od dodatnih usluga na brodu platila sam all-inclusive paket pića koji je koštao 400 evra za 11 noćenja, kao i internet paket 190 evra za sve dane na brodu. Od troškova imala sam i vizu za Ameriku 180 dolara koja važi 10 godina za sva naredna krstarenja", ispričala je ona. Jedan od komentara je bio da za te pare može da se kupi automobil.

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija SRPSKI RAJ NA SAT VREMENA OD BEOGRADA! Beševačko jezero, raj za turiste i meštane: ZBOG OVOGA GA NAZIVAJU NAŠIM KARIBIMA

 (Kurir/MONDO/J.D.)