Slušaj vest

Svi smo stalno u pokretu, balansiramo između posla, porodice, prijatelja i ličnih obaveza. Zato je važno da način na koji štedimo novac bude jednostavan, brz i prilagodljiv našim potrebama.

IZUZETNO VAŽNO - Fleksibilnost u štednji

Fleksibilnost u štednji znači da možete lako prilagoditi svoj štedni plan bilo kada i bilo gde. Ne morate da brinete o fiksnim rokovima ili nepredviđenim situacijama koje bi mogle uticati na vašu finansijsku stabilnost.
Sa fleksibilnom štednjom, vi kontrolišete svoje finansije i prilagođavate ih svojim trenutnim mogućnostima, očekivanjima i planovima.

Novac, novčanice, ušteda
CHOTTHANIN THITIAKARAKIAT/Shutterstock 

Ušteda vremena

Danas je sve izazovnije pronači vreme za odlazak u banku i čekanje u redovima. A i zašto bismo to radili kada postoje praktičniji načini da završimo obaveze?

Upravljanje štednjom online štedi ne samo novac već i vreme, a sve što vam je potrebno je nekoliko klikova i vaš novac će biti oročen, dok vi možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Jednostavnost u upravljanju online štednjom

Online štednja u AIK Banci omogućava vam da u bilo kom trenutku proverite stanje svog računa, izvršite promene ili oročite dodatna sredstva. Sve informacije su vam dostupne 24/7, bez obzira gde se nalazite.

Ukoliko se dogodi da vam u međuvremenu zatreba novac koji ste oročili, uvek možete da zatvorite samo jednu štednu partiju i da sa nje povučete novac, dok na ostalom novcu nastavljate da zarađujete. Ovaj nivo kontrole i dostupnosti, koji vam pruža AIK Banka, čini online štednju sa mogućnošći oročavanja iznosa u više štednih partija, najefikasnijim načinom upravljanja vašim sredstvima.

shutterstock_2353012835.jpg
insta_photos/Shutterstock 

I ono najbitnije - Zašto sada?

Upravo sada je pravi trenutak da iskoristite sve prednosti fleksibilne i jednostavne online štednje u AIK banci.

Ova banka vam omogućava da štedite u dinarima i evrima, a oba štedna modela možete jednostavno aktivirati online. Ukoliko ste klijenti banke možete to učiniti preko mBanking aplikacije. Takođe, uvek možete doći i u ekspozituru i tako oročiti svoj novac. Aktuelne kamate su izuzetno povoljne - na dinare oročene u filijali kamata je 4,5%, a za online oročenja 5%. Što se tiče evra, za oročenja u filijali klijenti dobijaju 3%, a za online oročenja 3,5 odsto.

Upravo zbog toga, ne čekajte da vam neko drugi upravlja finansijama. Oročite svoj novac online u AIK Banci i preuzmite kontrolu nad svojom budućnošću već danas.