• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sevojno ostaje bez ijedne banke

Posle zatvaranja poslovnice "Vojvođanske banke" u Sevojnu, to gradsko naselje u blizini Užica sa oko 10.000 stanovnika ostaće bez ijedne banke, iako u njemu posluju i tako velika preduzeća kao što su valjaonice bakra i aluminijuma.

Ova odluka izazvala je nezadovoljstvo građana Sevojno, posebno penzionera, koji će ubuduće radi obavljanja poslova u banci morati da idu u Užice.

"Niko ne vodi računa o Sevojnu, ni o građanima Sevojna, samo kad treba da se plate obaveze i da izađemo na izbore, onda sve obećavaju, a kada treba da se da nešto u Sevojno, da se uradi, niko o tome ne vodi računa", ocenio je jedan stariji stanovnik tog naselja, pogođen odlukom o zatvaranju banke.

Pojedini žitelji ocenili su da je sramota da u Sevojnu, koje želi da postane opština, ne postoji nijedna banka, a pojedinci se pitaju kako je moguće da u Užicu posluje tako veliki broj banaka, a u njihovom mestu nijedna.

"Vojvođanska banka" saopštila je da je, u okviru projekta modernizacije uslova i načina poslovanja mreže svojih filijala, morala da zatvori određene prodajne punktove, kao što je to slučaj sa poslovnicom banke u Sevojnu.

Kako je objašnjeno, na odluku o zatvaranju je uticao niz faktora, između ostalog, i blizina Užica gde "Vojvođanska banka" "posluje u veoma savremenim i funkcionalnim uslovima prilagođenim potrebama klijenata banke".

Istovremeno, sa odlukom o zatvaranju poslovnice u Sevojnu, "Vojvođanska banka" je odlučila da instalira bankomate koji će biti na usluzi klijentima, ne samo njene banke već svim korisnicima "viza" i "dina" kartice u Sevojnu.

"Na taj način se klijentima u kratkom vremenu, bez čekanja u redovima i administrativnih procedura olakšava raspolaganje novcem na njihovom računu", naveli su u "Vojvođanskoj banci".

U Sevojnu je nekada poslovala i "Alfa banka", ali je i njihova poslovnica u tom naselju zatvorena.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image