• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesje Brikolaž" i u Beogradu

Francuski lanac hipermarketa "Mesje Brikolaž" (Mr. Bricolage) otvorio je danas u Beogradu svoj treći prodajni objekat u Srbiji.

U ovom hipermarketu se mogu naći proizvodi koji su potrebni za potpuno renoviranje i preuređenje doma, bašte i radionice i za svakodnevno održavanje i dekoraciju.

Nalazi se na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, a prostire se na površini od 3.100 metara kvadratnih i ima 35 zaposlenih, saopštila je kompanija.

"Otvaramo prvu prodavnicu u Beogradu, nakon otvaranja objekta u Nišu u decembru 2009. i prodavnice u Novom Sadu u junu 2010. Naš cilj je da u 2012. i narednim godinama dodatno proširimo poslovanje na srpskom tržištu i otvorimo još nekoliko novih objekata u Srbiji", rekao je na otvaranju generalni direktor kompanije "Mesje Brikolaž" u Srbiji Ivica Đorđević.

On je dodao da objekat poseduje 25.000 artikala, a za beogradsko tržište specijalno je uključeno 3.000 novih i aktuelnih proizvoda. Svih 25.000 proizvoda su izloženi u skladu sa evropskim standardima moderne trgovine.

Ističući da je do sada u Srbiji zaposleno više od 100 ljudi, kao i da taj lanac hipermarketa u svetu zapošljava oko 12.000 ljudi, Đorđević je dodao da je ta kompanija u 2010. ostvarila promet od 2,2 milijardi evra.

Za zainteresovane kompanija će organizovati radionice u prodajnom objektu 15. i 16. oktobra, od 14 do 18 časova, kada će posetioci imati priliku da iskažu svoju kreativnost i pronađu zanimljive ideje neophodne za preuređenje doma.

"Mesje Brikolaž" je jedan od najvećih svetskih hipermarketa koji posluje na četiri kontinenta sa 780 prodajnih objekata širom sveta - Španija, Belgija, Argentina, Maroko i druge zemlje.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image