• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grad Beograd:Plaćamo porez - ispravite grešku

Grad Beograd tvrdi da sve poreske obaveze izmiruje u zakonskom roku i očekuje od Poreske uprave da ga skine sa spiska velikih dužnika.

"Grad Beograd sve poreske obaveze izmiruje blagovremeno i u zakonskom roku, te nije jasno kako se našao na listi najvećih poreskih dužnika", koji je objavila Poreska uprava, saopšteno je sinoć iz Gradske uprave.

U Gradskoj upravi kažu da je "u pitanju greška, jer je nemoguće da dugujete 1.875.603.261,30 dinara, a da vam nije saopšteno po kom osnovu".

Grad Beograd očekuje od Poreske uprave "da ispravi ovu grešku odmah nakon Božićnih praznika, istovremeno podržavajući incijativu da se objavljuju spiskovi najvećih poreskih dužnika", navodi se u saopštenju.

Poreska uprava Srbije objavila je na svom sajtu spisak 100 preduzeća, najvećih poreskih dužnika, što je i bila u obavezi na osnovu izmena i dopuna Zakona o poreskom postupku i administraciji usvojenih krajem prošle godine u parlamentu Srbije.

Poreska uprava je objavila, takođe, i spisak 100 preduzetnika i isto toliko fizičkih lica kojima porez nije naplaćen zaključno do 31. decembra prošle godine.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image