• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam zapošljavanja u Beogradu

Sajam zapošljavanja "Top Job" će biti održan danas i sutra u Belekspocentru na Novom Beogradu, a prema najavama organizatora ulaz za sve posetioce će biti besplatan.

Na svečanom otvaranju trećeg po redu sajma zapošljavanja posetiocima će se obratiti državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Ivana Kovačević, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) Dejan Jovanović, potpredsednik Privredne komore Srbije (PKS) Slobodan Samardžić i direktor Ecovis-Confidas Alexander Samonig.

Organizatori sajma su Belekspo i Backup, dugogodišnji partner Sajma je NSZ, dok "Top job" podržavaju i Ministarstvo omladine i sporta i PKS.

Ideja vodilja organizatora je da "Top Job" bude društveno odgovoran projekat i da doprinese zapošljavanju ugroženih grupa kao što su osobe sa invaliditetom i mladi.

Ove godine sajam je posvećen mladim talentima pa je potražnja na Sajmu upravo usmerena ka njima.

Među izlagačima na sajmu naći će se Fijat, Aseko, Tigar tajers, Bol pekidžing Evropa, SDI Bokoni skul of menadžment, KOTRULI biznis skul, Delez Srbija, Državna Lutrija Srbije, Ernst i Jang, Hjuman kapital, Poslovi.infostud.com, Lako do posla, Prajsvoterhauskupers.

Tu su još i Filip Moris internešenel, Univerzitet Singidunum, Sosiete Ženeral, Vojvođanska banka, ZEKSTRA GRUPA, Zepter internešenel, Apatinska pivara, Forum mladih sa invaliditetom i Asocijacija za promovisanje inkluzije Srbije.

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image