• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trnavčević: Nema strategije za poljoprivredu

Poslanički kandidat "Preokreta" Zaharije Trnavčević ocenio je danas da Vlada Srbije nema strategiju za razvoj poljoprivrede.

On je ukazao da je jedini način da Srbija stekne neku ulogu na tržištu EU da se mali proizvođači ujedine.

"Ukoliko budemo radili kao što rade u EU tako ćemo i živeti. A kako oni rade? Imaju državu koja razume da je poljoprivreda jedina obnovljiva privredna grana i da joj je zato potrebno posvetiti posebnu pažnju. Ova Vlada nema strategiju, niti agrarni bilans. Tu su Dunav, Tisa, Sava, velike reke - a mi imamo problema sa sušom. Jedini način da Srbija na tržištu Evropske unije ima neku ulogu, jeste da mali proizvođači budu ujedinjeni", rekao je Trnavčević u selu Zaklopača u beogradskoj opštini Grocka.

Kako je saopšteno iz Informativne službe "Preokreta", Trnavčević je napomenuo da se srpska privreda naizgled nalazi u teškom stanju, ali da je to moguće promeniti i dodao da oni koji su "davali lažna obećanja ne zaslužuju glasove građana".

"Pamet mora da se ceni, pametnim ljudima 6. maja treba da se da glas. Ljudima koji znaju kako na najbolji način može da se izleči ovo stanje. Neki političari ulaze u štale. Malo im je da se rukuju sa vama, pa moraju i među krave i druge domaće životinje. A kad se završe izbori, zaborave šta su obećali. Ova izborna kampanja podseća me na jedan buvljak na kojem vam nude izlizane stvari, da ih ponovo primate kao neku šarenu lažu", rekao je Trnavčević.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image