• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako još niste bili u prazničnoj nabavci...

Trgovine u Srbiji dobro su snabdevene svim vrstama proizvoda, trgovci su organizovali brojne akcije i sniženja, a najviše se kupuju jaja, meso i kolači.

Trgovinski lanac Delez Srbija u čijem su sastavu Maksi i Tempo obezbedili su povoljne cene mesa tako da kilogram jagnjetine košta 548.99 dinara, a prasetine 378.99 dinara.

Takođe ove trgovine nude širok izbor posebnih sezonski atraktivnih artikala, poput boja za jaja, sličica, stalaka, čokoladnih jaja, zeka i drugih slatkiša dok je u Tempu u ponudi i specijalni uskršnji program od belgijske čokolade.

U Maksiju i Tempu jaja se prodaju po ceni od 150 do 240 dinara za pakavanje od 10 komada.

U Maksiju potrošači mogu kupiti jaje, u okviru akcijske prodaje, za samo jedan dinar. To podrazumeva da istovremeno kupe dve President Somborske fete od 500 grama za 390 dinara, a uz to mogu da dobiju i pakovanje od deset komada jaja za 9.99 dinara.

U Tempo centrima kombinacija je drugačija - kupovinom šest pakovanja Meggle sterilizovanog mleka od litar po ceni od 480 dinara, može se kupiti 10 komada jaja takođe 9,99 dinara.

Merkator S na Veliki petak prodaje jeftinije jaja za 20 odsto.

Iz ponude akcijskih proizvoda do 14. aprila po povoljnim cenama u objektima Merkatora i Rode, izdvaja se Tirolska plećka za 389,90 dinara za kilogram, svinjski but za 369,90 dinara za kilogram, a kupcima su na raspolaganju i kvalitetni sirevi trgovačke marke Mercator po ceni od 599,90 dinara po kilogramu.

I trgovinski lanac DIS u okviru uskršnje akcije ima bogatu ponudu u kojoj se izdaja but bez koske za 359 dinara po kilogramu, čajna kobasica za 699 dinara za kilogram, a kulen za 869 dinara po kilogramu, kravlji sir za 289 dinara dok je za ceo asortiman piletine popust devet odsto.

Ostali veći trgovinski lanci takođe imaju "bogatu" akcijsku ponudu i na popustima su uglavnom jaja, meso, suhomesnati proizvodi, voće, povrće, slatkiši.

O radnom vremenu samoposluga i pijaca za vreme praznika opširnije pročitajte OVDE.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image