• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslodavci, primite mlade na praksu

Poziv poslodavcima iz Smart kolektiva, Erste banke i NSZ, uz podršku USAID i Ministarstva omladine i sporta je otvoren do 20. juna.

Privatnim preduzećima i preduzetnicima u Srbiji danas je upućen poziv da prime mlade na praksu, kako bi kasnije lakše mogli da dobiju radno mesto.

Poziv je otvoren do 20. juna, a upućen u okviru programa "Biznis mladih Srbije" koji je pokrenut je kao partnerska inicijativa SMart kolektiva, Erste banke i Nacionalne službe za zapošljavanje, uz
podršku USAID Projekta održivog lokalnog razvoja i Ministarstva omladine i sporta.

Program radnih praksi namenjen je nezaposlenima do 30 godina, sa srednjom ili visokim stručnom spremom.

Obezbeđivanje uslova mladima da steknu radno iskustvo očekuje se od biznismena iz Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Program "Biznis mladih Srbije" će mladima na praksi obezbediti dvomesečnu novčanu nadoknadu, a poslodavci će im dodeliti mentora koji će pratiti njihov razvoj i pomagati im ispunjavanju radnih zadataka.

Prednost pri izboru imaće kompanije i poslodavci koji u narednih šest meseci planiraju otvaranje novih radnih mesta i to na onim pozicijama za koje budu primali mlade na praksu, kao i mala i srednja preduzeća čiji zaposleni učestvuju kao biznis mentori za mlade preduzetnike u okviru programa "Biznis mladih Srbije".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image