• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradska arena od sada "Kombank Arena"

Komercijalna banka AD Beograd i Arena Beograd su potpisale petogodišnji ugovor o pravu korišćenja imena, po kom će novi naziv objekta koji je jedan od zaštitnih znakova glavnog grada, biti „Kombank Arena“.

Pravo na korišćenje imena "Kombank Arena", Komercijalna banka je ostvarila kao najbolji ponuđač u postupku javnog konkursa za izbor naslovnog sponzora objekta Beogradske arene, koji je sprovela komisija formirana na bazi Zaključka Gradonačelnika i odluka Odbora osnivača i direktora privrednog društva „Arena Beograd“.

"Sredstva iz ovog ugovora biće usmerena na revitalizaciju i funkcionalna poboljšanja objekta Arene, koja ima nameru da u narednom periodu intenzivira aktivnosti na organizovanju vrhunskih sportskih, muzičkih, pozorišnih, artističkih i ostalih umetničkih i zabavnih događaja, po kojima se već afirmisala u ovom delu Evrope", saopšteno je iz Arene.

Cilj Komercijalne banke je, kako je navedeno, da se pod njenim imenom, i oko njenog imena, koje je postalo sinonim uspešnog bankarstva u Srbiji, okupljaju najveća svetska imena iz oblasti sporta, umetnosti i drugih oblika javnog nastupanja i učini ih još bližim nego do sada i Beograđanima i ostalim građanima Srbije i regiona.

"U postizanju što boljih rezultata, biće korišćena izuzetno kvalitetna iskustva ovakve saradnje, koja imaju najveće evropske arene i njihovi korisnici prava imena, kao što su arene O2 u Londonu, Pragu i Berlinu, Mediolanum u Milanu i Turk Telekom u Istanbulu", navode u saopštenju.

Dodaje se da će svečano promovisanje novog imena biti upriličeno početkom septembra, nakon završetka (prve faze) estetskog usklađivanja spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda Kombank Arene sa elementima definisanim u javnom konkursu i u upravo zaključenom poslovnom ugovoru.

Šta je prethodilo potpisivanju ugovora i zbog čega je odlučeno da Arena traži sponzora pročitajte OVDE.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image