• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam zapošljavanja u Trsteniku

Direktor Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) Dejan Jovanović otvoriće danas Sajam zapošljavanja u Trsteniku, saopštila je NSZ.

Tom prilikom će direktor Jovanović sa predsednikom opštine Trstenik Miroslavom Aleksićem uručiti Odluke po programu Lokalnog akcionog plana zapošljavanja, na osnovu kojih će 12 poslodavaca zaposliti nove radnike, dok će 15 lica uz podršku subvencija za samozapošljavanje pokrenuti sopstveni biznis.

Jovanović će takođe, obići preduzeće Metaloplastika u Stopanji gde je korišćenjem različitih mera NSZ zaposleno 15 radnika sa evidencije, od kojih su 10 osobe sa invaliditetom.

Direktor NSZ sa saradnicima i predsednikom opštine obići će i pogone holding kompanije "Prva petoletka", a očekuje se da tom posetom budu stvoreni uslovi za nastavak saradnje i angažovanje novih radnika u tom privrednom sistemu.

(Tanjug, ilustracija:Guliver/Getty IMages)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

laž

El mora baš direktor da otvori taj sajam.Što ne daju nekom mladom i ne zaposlenom da to uradi i dobije tu dnevnicu.Bio bi im zahvalan.Ovako je ovo demagogija i samo još jedna bljuvotina iz kujne licemera prethodnih vlasti.

Pro

Mi inače samo "kukamo", ajmo zasukati rukave i napraviti nešto, svako u svom okruženju..Ništa ne dolazi preko noći, treba biti strpljiv..

special image