• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koridor 10: Eksproprijacija "ante portas"

U razgovorima sa predstavnicima Svetske banke, Mrkonjić istakao da je eksproprijacija na Koridoru 10 jedan od prioriteta.

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić i predstavnici Svetske banke saglasili su se danas da su učinjeni značajni i krupni koraci u svim poslovima koji se realizuju na osnovu kreditnih aražmana te finansijske institucije da bi se
efikasno završili radovi na Koridoru 10, saopštilo je to ministarstvo.

Članovi delegacije Svetske banke predvođeni šefom programskog tima Baherom El Hifnavijem su na sastanku sa ministrom Mrkonjićem izrazili zadovoljstvo zbog toga što se značajno ubrzani i praktično dovedeni do kraja raniji dogovori oko završetka problema vezanih za eksproprijaciju zemljišta na putu E75.

Kupovina prestalog zemljišta od stanovništva na trasi tog dela puta biće jedan od prioriteta, kako bi do početka nove građevinske sezone, izvođači radova mogli nesmetano da obave planirane radove, rekao je Mrkonjić.

On je poručio da će se založiti da se eksproprijacija završi u predviđenom roku i da će se angažovati da se odobrena sredstva Svetske banke brže i efikasnije povlače što do sada nije bio slučaj.

Ministar Mrkonjić i vođa programskog tima Svetske banke saglasili su se da je "novi projekt, na kojem se intenzivno radi, a odnosi se na rehabilitaciju i bezbednost saobraćaja u Srbiji u podmakloj fazi, što je i potvrđeno spremnošću da se odmah počne sa finasiranjem tog posla.

(Tanjug Foto Fonet arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image