• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bakinoj tajni" svetska nagrada za pakovanje

Brend srpske kompanije Foodland, osvojio je svetsku nagradu Vorldstar (Worldstar) za najbolju ambalažu u kategoriji hrane na takmičenju za dizajn pakovanja World package Grand Prix.

Teglice i flaše ocenjene kao najbolje na svetu, osmislio je srpski tim dizajnera predvođen Jovanom Trkuljom i Marijanom Zarić.

Dodela nagrada upriličena je 9. maja u Sidneju od strane Svetske organizacije za pakovanja (World Packaging Organisation), a priznanje za "bakinu tajnu" primio je Vaso Lekić, vlasnik i generalni direktor Foodlanda.

Lekić je izrazio zadovoljstvo što se mladi, domaći brend našao u društvu globalno uspešnih brendova poput "koka-kole", "mekdonaldsa"" i "džoni vokera".

"Svetsku nagradu Vorldstar donosimo u Srbiju uvereni da će ona biti podsticaj za celo naše tržište da počne da razmišlja u pravcu unapređenja amabalaže. Verujem da vrhunski proizvod zaslužuje vrhunsku ambalažu. Mi smo puno energije, snage, vremena, ideja utrošili da bismo dobili savršeno pakovanje i ova nagrada je veliko ohrabrenje i nabolja moguća potvrda da smo uradili veliku i pravu stvar", izjavio je Lekić i dodao da nagrada dokazuje kako i domaće firme mogu biti priznate i konkurentne na globalnom nivou.

World package Grand Prix tradicionalno okuplja pobednike regionalnih takmičenja za najbolje pakovanje.

Početkom godine Foodland je osvojio nagrada za najbolju ambalažu u regionu Regpak, dok je na nedavno održanom takmičenju najboljih srpskihh ambalaža Packtivity osvojena nagrada za najbolji dizajn ambalaže u zemlji.

(MONDO/Foodlend)

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kočiš

Dobila i VodaVoda nekada sličnu nagradu, pa ih nešto nema..

Dandelion

Svaka cast, odlican uzor drugim ljudima!

kivi

Čestitke!

special image