• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIP se vraća na put stare slave?

BIP je u prvih pet meseci ove godine plasirala devet odsto više proizvoda nego u istom periodu 2012. što je pokazatelj da BIP-ovi proizvodi vraćaju poverenje potrošača, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Predstavnicima medija, kojima je takođe omogućeno da obiđu pogone te kompanije, preneto je da je uspostavljena odlična saradnja sa distributerima, dok je udeo BIP-a na tržištu piva u Srbiji četiri odsto, sa blagom tendencijom rasta.

U BIP-u, gde su prevazilašli probleme nastale neuspešnom privatizacijom, ističu da su posebno ponosni što je njihova fabrika jedna od retkih koja ima potpuno zaokružen proizvodni proces i koja je zadržala tradicionalni "udžbenički" način proizvodnje piva.

BIP-ovo pivo se proizvodi po staroj, tradicionalnoj recepturi, a to znači da se svi proizvodni ciklusi maksimalno poštuju, dok se sirovine pažljivo biraju.

Generalni direktor BIP-a Milivoje Draganić rekao je na konferenciji za štampu da je u prethodnom periodu BIP ostvario izuzetne poslovne rezultate, "zahvaljujući saradnji sa Agencijom za privatizaciju, koja nam je ižašla u susret i pomogla da se zaostali porezi iz prethodnih godina otpišu".

On je objasnio da je BIP u tom periodu standardizovao kvalitet svojih proizvoda, što je omogućilo kompaniji ušpešniji i brži povratak na tržište, kao i vraćanje poverenja potrošača.

Osnovni brend kompanije je Beogradsko pivo, a od pre nekoliko meseci ponovo je u ponudi i dobro poznato BIP pivo.

Pored toga, kompanija proizvodi i osvežavajuće piće ruski kvas, negazirane sokove, sirupe, kao i preparat od pivarskog kvasca.

Domaćem tržištu namenjeno je 95 odsto ukupne proizvodnje BIP-a, dok se manje količine izvoze u Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, a u toku su pregovori sa još nekim kupcima iz susednih zemalja.

(Tanjug, foto: Tanjug, Nenad Milošević)

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

pepika

zato su u čačku zatvorili sladaru i punionicu

Bora: tu nema Boga, nema pravde

Pivo Ok. Kada bi svima otpisivali dugove iz prošlosti, mnogima bi procvetale ruže! Sada će i Victoria tražiti otpise, tražiće i MK, pa svi redom. Jer i oni žele povratak na staze stare slave. Rešenje: napustiti ovu nepravednu zemlju.

Sashko69

Prva ljubav zaborava nema, prvo pivo koje sam pio u životu bilo je BiP tako da bih stvarno voleo da ga ponovo vidim na rafovima. BG pivo jednostavno nije to, a nije nešto ni preterano kvalitetno.

special image