• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić najavljuje italijanski diskont Eurospin

Izvor Beta

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine razgovarao je u Veroni s vlasnikom najvećeg italijanskog diskontnog lanca Eurospin, Luiđijem Mionom.

Ministar Rasim Ljajić je sa Mionom razgovarao o mogućnostima za dolazak tog trgovinskog lanca na tržište Srbije.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva, Mion je prilikom Ljajićevog obilaska kompanije kazao da se Srbija pozitivno kotira u razvojnim planovima tog lanca i da je, posle Italije, Slovenije i Hrvatske gde već postoje maloprodajni objekti, naredna potencijalna investiciona destinacija.

Dodaje se da je Mion istakao da će Eurospin uraditi detaljnu analizu tržišta Srbije, posle koje će doneti odluku o mogućnostima i dinamici eventualnog ulaska na tržište.

U saopštenju se naglašava da je ta kompanija najveći diskontni lanac u Italiji i da ima više od 900 prodajnih objekata u kojima su cene niže i do 30 odsto u odnosu na ostale trgovinske lance.

Navodi se i da prilikom ulaska na tržište zemalja u kojima šire svoje poslovanje, otvaraju minimalno 15 prodajnih objekata i veliki distributivni centar.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

sneza

Ako neko prodaje djubre ovde u Italiji i ti po visokim cenama to je eurospin, eurospar, despar i njima slicni!!!!!U njemu ima mesa iz Argentine, crvenog radica iz Argentine a proizvodi se Venetu i raznoraznog djubreta. DOVEDITE LIDL U SVE GRADOVE SRBIJE JER ONI IMAJU I KVALITET I CENE KOJE SU ZA SVAKOG PRISTUPACNE A KAD PISE POPUST TO JE ZAISTA POPUST!!!!!Sve je odlicnog kvaliteta i kontrolisanog porekla! Ali ako dodje LIDL nema vise da veliki lanci kao idea tempo i ostala bulumenta pljackaju ovaj ojadjeni narod koji mora da plati 1.5 € kg paradajza sa platom od 200 € i spagete Barilla 2.00€ a ovde su 0.67€!!!!!

Nislijka

Vrlo cenim gospodina Ljajica, no da li i on smatra da su Srbiji potrebni toliki hipermarketi? Zar se i on do sada nije upitao sta je u pozadini tolike zainteresovanosti prodavnica hrane za trziste Srbije? Pocinjem da se pitam, u stvari se ne pitam, gotovo 100% sam sigurna da nam se na mala vrata uvode proizvodi EU diskutabilnog kvaliteta. GMO proizvodi su vec isuvise zavladali ponudom kod nas, da li nam treba jos jedan prodavac nezdrave hrane?

special image