• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izraelci hoće da grade postrojenje za otpadne vode

Izvor Tanjug

Ministarka Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima izraelske kompanije Mekorot koja je zainteresovana za izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Srbiji.

Predstavnicima Mekorota, državne kompanije koja je jedan od lidera u izgradnji postrojenja za tretman otpadnih voda i desalinizaciju, tom prilikom je uručena nova knjiga prioritetnih projekata iz oblasti energetike, zaštite životne sredine i odbrane, kao i materijal o dosadašnjim aktivnostima na projektima u ovoj oblasti, objavljeno je na sajtu resornog ministarstva.

Dogovoreno je da se u najskorije vreme, nakon što predstavnici Mekorota analiziraju ponuđene projekte, organizuje sastanak ekspertskih timova koji bi razmatrali tehničke i finansijske aspekte izgradnje ovih postrojenja.

Za ulaganjem u postrojenja za tretman otpadnih voda u Srbiji postoji izražena potreba, jer se trenutno svega 10 odsto otpadnih voda prerađuje, a značajan broj lokalnih samouprava nema razvijenu ni kanalizacionu infrastrukturu, navedeno je u informaciji Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cile

Još jedna prazna priča gospođe ministarke. Niz je sve duži.

dejanR

Super! A ko će to da plati? Onaj ko plaća, taj može i da bira onog koji je povoljniji. Sve u svemu, isprazna priča - došli ljudi u obilazak da vide šta ima, kad ono napraviše vest od toga.

special image