• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Porezi za duboku (ne medijsku) analizu

Izvor Tanjug

Ministar finansija Lazar Krstić izjavio je da se razmatra nekoliko različitih opcija u pripremi poreske reforme u Srbiji i da bi sve trebalo da bude poznato u oktobru.

"Poreska reforma je vrlo složen posao i ozbiljna stvar, i Ministarstvo finansija po tom pitanju koordinira i sarađuje sa drugim relevantnim institucijama, a da bi se sve završilo potrebno je vreme. Želimo da se konsultujemo sa Fiskalnim savetom i čitavom vladom", rekao je Krstić.

Poreska reforma, kako je istakao, ne treba da bude nešto o čemu se diskutuje preko medija već je zbog njene kompleksnosti i posledica koje može da ima na čitavu ekonomiju i sistem potrebna duboka analiza pre nego što se izađe u javnost.

"Mi sada diskutujemo o dinamici sprovođenja poreske reforme , a to ne znači da sve mora da se desi odjednom, već zavisi od toga šta će biti njena suština", rekao je Krstić, a saopštilo resorno ministarstvo.

"Nadamo se da ćemo u narednih mesec dana, odnosno već u oktobru imati jasnu sliku sa kojom ćemo moći da izađemo u javnost. U ovom trenutku bi bilo neodgovorno iznositi bilo kakve cifre, pre nego što se završi kompletan posao", zaključio je ministar.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stanojko

Tu negde uz kazan, stao jedan bezobrazan.

mirjana

Uzimajte koliko vam treba od postenih kojima cele plate idu preko racuna,pa dajte sirotinji koja prijavljuje minimalac a vozi se u dzipovima!

special image