• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zamenite stare TA peći i uštedite!

Sa novim poskupljenjem struje, građanima je pored izgleda, gabarita i tehničkih detalja najvažnije kako da naprave pravi izbor TA peći i uštede na potrošnji električne energije.

Igotherm termoakumulacione peći vam nude najnoviju tehnologiju dostupnu na evropskom tržištu, ekološki su proizvod. koji odgovara normama međunarodnih i domaćih atesta, i pomoći će vam da racionalnije trošite električnu energiju i uštedite.

Neke od prednosti ovog sistema grejanja su:
- Jednostavna kontrola potrošnje i obračunavanja troškova grejanja i
- Najčistiji i najjeftiniji način grejanja bez obzira na poskupljenje električne energije energije.

Ove peći poseduju ventilatore sa dve brzine koje služe da se za određeno vreme brže ili sporije podigne temperatura u prostoru koji se greje. To je naročito dobro u mesecima kada su spoljne temperature veoma niske, pa se mogu kombinovati brzine izduvavanja i samo isijavanje peći i time se dobija kvalitetno grejanje.

Za prosečan stan od 60 metara kvadratnih sa optimalnom termoizolacoijom potrebno je više peći manje snage kako bi se ravnomerno zagrejao ceo stan. Iz tog razloga predlažemo vam tri peći, dve od tri kilovata i jednu od četri kilovata ili neku drugu kombinaciju peći, koja u zbiru nije manja od 10 kilovata. Treba da znate da su TA peći ovog proizvođača manjih gabarita nego konkurentski modeli iste snage, pa ne zauzimaju toliko mesta u kući.

Za što ekonomičniju potrošnju predlažemo povezivanje peći preko tajmera, vremenskog releja ili sklopke koja uključuje peć isključivo kada struja ima najnižu cenu i koja je tada najisplatljivija za akumuliranje toplotne energije. Za razliku od ranije tehnologije koja se u TA pećima nalazi u većini domova u Srbiji, pomenute peći koriste kamenu vunu koja je ekološka i nije štetna po zdravlje ljudi i životinja. Takođe, na dnu i vrhu peći koristi se Vermiculit  izolacioni materijal, koji se dobija ekspandiranjem određenih minerala vulkanskog porekla, pa nisu škodljivi po ljudsko zdravlje!

(WinWin)

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksandr

То ниjе истина што та печи нису штетни. Користио сам неколико дана и имал jак смрад у соби због тога што камена вуна везана фенол-формадехидном смолом. У току греjаниjа из каменоj вуне излази фенол коjи jе веомо опасен.

Majstot za TA peci

Nista bez starih dobrih AEG MK,delovi dz,i ima ih svuda,a probajte da nadjete deo za ove.

Čačanin

TA peć ,,Cer˝ su najbolje i najjače!

special image