• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Indonežani će praviti supe u Inđiji

Izvor mondo.rs

Indonežanska kompaniji "Indofud" gradi fabriku za proizvodnju instant supe i paste u Inđiji.

Predsednik opštine Inđija Petar Filipović, najavio je dolazak novih investitora u ovu opštinu. Reč je o indonežanskoj kompaniji "Indofud" koja je kupila pet hektara zemljišta u severoistočnoj radnoj zoni, a u Inđiji će proizvoditi instant supe i paste.

"Postupak pregovora je završen početkom prošle nedelje, naši investitori iz Indonezije su kupili pet hektara zemljišta na licitaciji, koje se nalazi neposredno iza fabrike Grundfos. U ovom momentu su procene da će u objekat koji će graditi biti uloženo nešto više od 11 miliona evra, a plan je da do kraja sledeće godine zaposle oko 200 ljudi", istakao je predsednik opštine Inđija Petar Filipović, objavljeno je na sajtu Opštine.

Kako je predsednik naveo, plan investitora je da započne gradnju na proleće 2014. godine i da ona bude završena krajem 2014. godine.

"Za nas je značajno da ni ova godina nije prošla bez dolaska investitora u Inđiju i da će pored nekoliko braunfild investicija koje smo imali ove godine biti realizovana i jedna velika grinfild investicija, što će značajno smanjiti broj nezaposlenih u našoj opštini", zaključio je Petar Filipović.

Kompanija "Indofud" osnovana je 1990. godine u Džakarti i bavi se proizvodnjom prehrambenih proizvoda.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rastko

Znaju oni ko pravi najbolje pilece zute supe sa rezancima (psenicnim ne rizinim), sa dosta pastrnaka i, celera i sargarepe, a bez MSG (pojacivaca ukusa) :)

special image