• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radulović: Vlada stoji iza mene

Izvor Fonet

Paket ekonomskih mera koji je predstavio ministar finansija isti je kao i paket ekonomskih mera koje sam ja predstavio, i iza njih stoje i potpredsednik Vlade Vučić i Vlada, izjavio je večeras ministar Saša Radulović.

Gostujući u emisiji "Utisak nedelje" TV B92, ministar privrede je naglasio da je nebitno to zbog čega nije prisustvovao sednici Vlade Srbije, na kojoj je Lazar Krstić, ministar finansija, predstavio paket ekonomskih mera za izlazak zemlje iz krize.

Dodao je i da nije usvojeno smanjenje nameta na rad, ali da se oko toga i dalje vode razgovori, kao i da je on, kao član Vlade, morao da se prikloni stavu većine u Vladi.

"Svaka mera koju predlažete nosi rizik. Imamo razliku o proceni rizika. Kojom dinamikom i koji je rizik da se mera preduzima danas, ili da se sačeka. Od 2008. do 2012. ništa nismo uradili. Pre godinu dana učinili smo fiskalnu konsolidaciju. Godinu dana kasnije nam je veći javni dug za četiri milijarde. Moja procena je da ako smanjimo namete na rad za 700 miliona evra, to znači više novih radnih mesta sledeće godine", rekao je Radulović.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

fas

covek nije realan ni po kojoj osnovi... daješ otkaze i smanjujes plate... pa to mogu samo EXPERTI

natasa

Tvoje smanjenje nameta je ustvari povecanje poreza na plate. Ljudi imacemo manje plate i lakse ce nas otpustati... Ne dajmo da nam to urade!

special image