• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NIS-u počinje drugi krug prakse mladih

Izvor Tanjug

Naftna industrija Srbije (NIS) danas je započela drugi krug zapošljavanja mladih u 2013. godini kroz korporativni program "NIS šansa". Prijavljivanje za jesenji konkurs traje do petka, 8. novembra.

Mladi ljudi sa završenom srednjom školom, odnosno fakultetom, dobiće priliku da rade i steknu nova znanja i iskustvo u NIS-u, saopšteno je iz te kompanije.

Tokom drugog kruga zapošljavanja mladih bez iskustva njih 100 će dobiti svoju "NIS šansu".  Prethodno je u julu ove godine gotovo 200 mladih dobilo priliku da radi u kompaniji.

Prijavljivanje za jesenji konkurs traje do petka, 8. novembra, preko kompanijskog veb sajta.

Da bi se kandidati prijavili za radna mesta sa fakultetom, neophodno je da prethodno nigde nisu radili u struci, kao i da budu prijavljeni na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Za radna mesta sa srednjom stručnom spremom, kandidati treba da budu bez radnog iskustva i takođe prijavljeni na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kandidati koji prođu selekciju će dobiti priliku da rade u Novom Sadu, Beogradu, Pančevu, Čačku, Mladenovcu, Kragujevcu, Smederevu, Kikindi, Bečeju i Nišu.

Potrebno je i da imaju završen jedan od sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Tehnološki, Tehnološko-metalurški, Mašinski, Fakultet tehničkih nauka, Prirodno-matematički, Matematički, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni, Ekonomski, Filozofski i Pravni fakultet.

Takođe se traže kandidati sa srednjom stručnom spremom koji su završili neku od sledećih škola: tehnička, mašinska, hemijska, železnička tehnička škola, elektrotehnička i saobraćajna škola.

NIS već četiri godine sprovodi program zapošljavanja mladih kroz saradnju sa lokalnim samoupravama i Nacionalnom službom za zapošljavanje. U tom periodu je  priliku da radi, uči i da se profesionalno usavršava dobilo oko 700 mladih ljudi.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image