• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turska "ispala" s aerodroma u Kraljevu, dolaze UAE

Izvor Tanjug

Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić rekao je danas u Kraljevu da Vlada neće prihvatiti donaciju turske vlade od 10 miliona evra za završetak radova na aerodromu Morava kod Kraljeva.

Ta donacija Srbiji nije potrebna, jr je Vlada Turske tražila da turske firme završe 28 miliona evra vredna posao, od čega bi oni donirali 10 miliona, a 18 miliona evra Vlada Srbije.

"Zašto bismo mi uzimali njihovu donaciju kada naši građevinari mogu za 18 miliona evra da urade isti taj posao? Bolje da damo izvođačima radova iz ovog kraja Srbije da urade posao za 18 miliona evra nego nekoj turskoj firmi", rekao je Ilić prilikom obilaska radova na izgradnji socijalnih stanova u Kraljevu.

"Tako da ćemo se mi vrlo brzo zahvaliti Vladi Turske na donaciji i početi sami na drugi način da realizujemo radove na produženju i proširenju piste aerodroma Morava", dodao je Ilić.

Ilić je naveo da je prethodna vlada ostavila "neke neraščišćene poslove i potpisane specifične ugovore" oko aerodroma Morava kod Kraljeva.

On je rekao da je sve spremno za izgradnju kargo centra i nadogradnju piste civilnog aerodroma Morava, a da će investitori biti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

#123#

Tako je Veljooo, dobro je da si se setio da i mi možemo nešto sami da uradimo.

special image