• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URS: Da li Vlada stoji iza najave o gašenju SIEPA

Izvor MONDO/Agencije

Ujedinjeni regioni Srbije upitali su danas Vladu Srbije da li stoji iza najava o gašenju Agencije za privlačenje stranih investicija i promociju izvoza SIEPA.

URS pita da li je to možda lični stav ministra privrede Saše Radulovića.

"Zato pitamo, jer se do sada već u praksi pokazalo da ministar Saša) Radulović izjavljuje jedno, a Vlada radi drugo, da li iza ovih mera gašenja SIEPA stoji cela Vlada, ili se radi o još jednom solo istupu Saše Radulovića", upitao je portparol URS Marko Selaković.

Kako je saopšteno iz te stranke, zahvaljujući SIEPA, 55.000 ljudi je u Srbiji dobilo posao, a pokrivenost uvoza izvozom sa 45 odsto porasla je na 73 odsto.

Ministar privrede Saša Radulović najavio je juče na mesečnoj konferenciji za novinare da će SIEPA biti ugašena i da u 2014. godini investitori neće dobijati podsticaje iz budžeta za otvaranje novih radnih mesta.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mitar

Pa gde da ukinete dinkićev zlarni rudnik.Kako sada da namiče pare za partiju i kako da se opravda za obećane subvencije.Provalio ga Radulović i svaka mu čast.Hajde da već jedanput neko stane u kraj ovom razbijaču Srbije.A koja je jajara,pa ne sme ni da upita. lično Vladu ,nego gura Selakovića.Nema brate opmoći,Vlada je donela plan mera i ukidanje mnogih dinkićevih jajarskih agencija,koje su bile partijska baza i koje su lešile Srbiju.

special image