• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krkobabić: Investitori, ne bojte se PUPS-a

Izvor Tanjug

Strani investitori nemaju razloga za strah od PUPS-a, izjavio je zamenik predsednika te stranke Milan Krkobabić u pisanoj izavi za "Danas".

On je izrazio uverenje da novi zakon o radu neće biti prepreka privrednom preporodu Srbije.

"Bez obzira na to da li će Partija ujedinjenih penzionera Srbije biti u novoj vladi ili ne, naš stav je jasan - nema razloga za strah od PUPS-a. Svi investitori, i domaći i strani, su dobrodošli", istakao je za Krkobabić.

Nove investicije, pokretanje privredne aktivnosti i otvaranje radnih mesta su nešto što je prioritet, napomenuo je on u odgovoru na pitanje "Danasa" da prokomentariše zabrinutost stranih investitora od ulaska PUPS u vladu, postavljeno pre više od 10 dana.

Krkobabić je takođe naveo da je PUPS u svom delovanju prevashodno okrenut penzionerima i brizi za njihov socijalno-ekonomski položaj.

"Zakon o radu je u domenu predstavnika radnika, reprezentativnih sindikata, poslodavaca i države. Nadam se da će tu biti postignuta puna saglasnost i da taj zakon neće biti kočnica privrednom preporodu Srbije", istakao je Krkobabic.

"Danas" podseća da je pre desetak dana objavio da su strani investitori i strana, pre svega zapadna, privredna udruženja u Srbiji zabrinuti da bi ponovnim ulaskom u vlast PUPS kočio usvajanje ključnih reformskih propisa, pre svega izmena postojećeg Zakona o radu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image