• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smederevsku Železaru će "prodavati" radna grupa

Izvor Tanjug

Vlada Srbije obrazovala je radnu grupe za vođenje razgovora sa potencijalnim strateškim partnerima za Železaru Smederevo, koja je obavezana da do 25. maja obavesti vladu o obavljenim razgovorima.

Zadatak Radne grupe je da obavi potrebne razgovore sa svim potencijalnim strateškim partnerima za ulaganje u Železaru Smederevo i da informaciju o obavljenim razgovorima dostavi vladi u roku od 15 dana od dana stupanja na snagu ove odluke, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika".

Predsednik radne grupe, koja je formirana 8. maja, je ministar privrede Dušan Vujović, dok su za članove imenovani šef kabineta predsednika vlade Ivica Kojić, finansijski direktor Železare Smederevo Bojan Bojković, pomoćnik ministra finansija Nenad Mijailović, šef Kabineta ministra finansija Boris Dragović.

Za sekretara Radne grupe imenovana je Ivana Janačković iz Ministarstva privrede.

Kako se navodi, Radna grupa može od organa državne uprave, javnih preduzeća i drugih organizacija tražiti podatke, dokumenta i izveštaje koji su od značaja za njen rad, a administrativno-tehničke poslove obavljaće Ministarstvo privrede i Agencija za privatizaciju.

Takođe, danom stupanja na snagu ove odluke prestaje da važi Odluka o obrazovanju Radne grupe za sprovođenje postupka pronalaženja strateškog partnera u Železari Smederevo.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image