• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolubara optužuje EPS za senzacionalizam

Izvor Beta

Rudaraski basen "Kolubara" iz Lazarevca ukazao je na "netačne i senzacionalističke izjave rukovodstva EPS-a, koje ugrožavaju funkcionisanje te kompanije".

"Oštro protestujemo povodom netačnih senzacionalističkih medijskih tvrdnji samog vrha EPS koji ugrožavaju funkcionisanje RB 'Kolubara' ali i kompletnog nacionalnog energetskog sistema. Ovi spekulativni istupi vrha Elektroprivrede Srbije (EPS) se dešavaju u periodu u kojem se 'Kolubara' svim snagama bori da osposobi proizvodnju uglja, od koje zavisi većina proizvodnje struje u Srbiji", piše u saopštenju.

Dodaje se je u toku analiza i procena štete od poplava u "Kolubari" i da je neodgovorno davanje bilo kakvih paušalnih procena dok taj posao ne bude završen.

"Kolubara" će, kako je najavljeno, "za nekoliko dana predstaviti sve rezultate analize štete, ali i dati argumente o svim netačnim medijskim senzacionalističkim tvrdnjama vrha EPS-a".

Beogradski mediji su ovih dana pisali o šteti "Kolubare" zbog poplava, pre svega zbog toga što mašine i oprema nisu osigurani od poplava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kolubarac

Samo nek se igra gospoda sa Kolubarom pa ce bager ponovo pred Skupstinu,radnici Kolubare drze u zivotu celu Srbiju pa ce ako zatreba ponovo da se okupe pa pravo u centar grada!

Mileva Maric

Nije valjda da komentari štete kOLUBAR.iNAČE BAGERI NISU POTOPLJENI I VODA NIJE UŠLA U RUDNIK, verovatno će to komisija eksperata zaključiti.Štedite na osiguranju , a jel to važi I za vase stručne seminare all inclusive I prezentacije .Dokle vise ovaj narod da plaća tuđe propuste I nikom ništa .Pojeo vuk magarca!

special image