• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako hoćemo Ikeu, da preselimo "Bubanj Potok"

Izvor Tanjug

Predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture razgovarali su sa delegacijom kompanije Ikea o rešavanju infrastrukturnih pitanja koja su preduslov za otvaranje švedskih robnih kuća.

Ukoliko želimo da do kraja 2016. u Beogradu budu otvorene prve robne kuće najvećeg svetskog lanca za prodaju nameštaja iz delegacija kompanije Ikea u razgovoru sa timom Ministarstva je istaknuta važnost infrastrukturnog povezivanja lokacija na kojima će se nalaziti budući prodajni objekti, pre svega izmeštanja naplatne rampe autoputa u Bubanj Potoku i izgradnje nove petlje "Tranšped".

To su preduslovi da bi što pre počela gradnja prvih objekata kako bi Beograd, kako je navedeno, zadržao status budućeg regionalnog centra Ikee za jugoistočnu Evropu.

Otvaranje proizvodnih, distributivnih i prodajnih kapaciteta kompanije Ikea je od izuzetne važnosti za Srbiju, rečeno je na sastanku koji je prošle sedmice odžan u Vladi Srbije, objavljeno je na sajtu Ministarstva. čiji je tim na razgovorima predvodio državni sekretar Dejan Trifunović.

U cilju efikasnije realizacije narednih koraka predloženo je da Ministarstvo, zajedno sa nadležnim javnim preduzećima i Direkcijom za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, potpiše protokol o saradnji sa Ikeom kojim bi bile definisane obaveze svih strana.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Privredne komore Srbije.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Piksi

Ma dosta vise sa tim trgovinskim lancima! Otvorite neku fabriku, da proizvodimo nesto!

mati?

@Piksi hoćeš li ti trenirati reprezentaciju ili nećeš

special image