• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U užičkom kraju 400 novih radnih mesta

Poslodavci iz Požege, Arilja i Kosjerića ponudili su 400 radnih mesta na sajmu zapošljavanja u Požegi koji je organizovala Filijala nacionalne službe zapošljavanja Užice. U te tri opštine, gde posao traži oko 6.000 ljudi, poslodavci traže radnike mašinske i metalske struke, tekstilce i ugostitelje, ali je posao ponudjen i nekvalifikovanoj radnoj snazi.

Poslodavci iz Požege, Arilja i Kosjerića ponudili su 400 radnih mesta na sajmu zapošljavanja u Požegi koji je organizovala Filijala nacionalne službe zapošljavanja Užice.

U te tri opštine, gde posao traži oko 6.000 ljudi, poslodavci traže radnike mašinske i metalske struke, tekstilce i ugostitelje, ali je posao ponudjen i nekvalifikovanoj radnoj snazi.

Velika je potražnja i za fakultetski obrazovanim radnicima, pa tako privredi tog kraja nedostaje 20 diplomiranih mašinjskih inženjera, inženjeri elektrotehnike, tehnolozi i diplomirani ekonomisti.

Nacionalna služba zapošljavanja je na ovom sajmu predstavila projekat "Otpremninom do posla", kao mogući način rešavanja problema radnika koji su ostali bez posla.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image