• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta su to sad Amerikanci ponudili za Železaru?

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije kasno sinoć dobila kontraponudu "Esmarka" za Železaru, koja će danas biti razmotrena.

Vučić je novinarima u avionu na putu ka Skoplju, gde će danas biti održana zajednička sednica dve Vlade, rekao da će privatizacioni savetnik u toku dana izneti svoj stav o tome, a da će sutra ujutru to učiniti i Komisija za strateško partnerstvo.

Zatim će, prema njegovim rečima, biti održana sednica Vlade Srbije.

Po završetku sednice premijer Srbije će se obratiti novinarima.

Konačna odluka o tome da li će kompanija Esmark, nakon višenedeljnih, po mnogima, veoma teških pregovora, postati većinski vlasnik Železare Smederevo biće poznata sutra u 9 sati, javlja Tanjug.

Vučić je juče izjavio da pregovori Vlade Srbije sa Esmarkom oko preuzimanja Železare moraju da se rešavaju u narednim satima, kao i da će Železara nastaviti da živi bez obzira da li će biti ugovora ili ne.

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rule

Тендер је био расписан по наруџбини американаца, са инатом какав само бивши радикали могу нда имају. Зар нико из Смедерева није знао одакле се желжљезара снабдевала рудоми одакле би се снабдевала гасом и коксом ? Докле толико много некажњене неодговорности политичара а радницима и сељацима све више намета и безнађа ?. Пошто "транспарентно" није познато дали је било и колико других заинтересованих ,било би добро да фирма остане као државна а одговорни за неуспех да поднесу оставку и да се некоме ко има искуства као привредник понуди да тражи могућа решања за железару а политичарима који немају на сат радног искуства у привреди,једном за увек рећи хвала и неповратили се.

mrki

Ma ameri sada hoce da kupe i ovih 220 tenkova za dz i da dobiju kvalitetan celik bez kopanja i eksplatacije rude. Mislim da ke stvar ocigledna, cim istop to oni odose dalje... A nama ostaje samo kuka i motika ako i to ne pretope....

Lemi

Dogovor je vec postignut samo se ceka da se Vucic vrati iz Makedonije pa da se onda objavi!

special image