• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sertić: Povećanje penzija samo uz odobrenje MMF-a

Izvor MONDO/Tanjug

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je da je matematika jasna kada je reč o fiskalnim rezultatima u prva tri meseca ove godine, te da se plate i penzije mogu povećati samo uz dogovor sa Međunarodnim monetarnim fondom.

"Primetno je u prvom kvartalu da se smanjuje udeo 'sive i crne' ekonomije, kao i da su ostvareni bolji rezultati od očekivanih, ali će taj novac biti raspodeljivan u dogovoru sa predstavnicima Svetske banke i MMF-a", rekao je ministar nakon razgovora sa predstavnicima Agencije za privredne registre.

"Njihova podrška nam je veoma važna jer utiče na investicionu klimu. Zato nam je važno da u dogovoru sa MMF-om odlučimo kada je moguće da sredstva budu vraćena na prvobitan nivo", poručio je on.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan

Povecati primanja najugrozenijim kategorijama....ljudima koji primaju ispod minimalca plate i penzije!Ostali nek se ljute koliko hoce....ovo je jedini izlaz u borbi protiv siromastva u Srbiji.

da kako da ne

@Dragan Jedini izlaz, a ulaganje u induatriju, privredu i izvoz?

cica jovan

Uozbiljite se, poostrite kontrolu svih inspekcija i poreske uprave i pojacajte njihovu unutrasnju kontrolu. Bice svima bolje. Necete morati otimati od nemocnih penzionera ono sto su zaradili a vi uveliko trosite.

special image