• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nismo pred bankrotom, bićemo zdrava zemlja

Izvor Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić tvrdi da da Srbija nije pred bankrotom i da će biti potpuno zdrava, finansijski ojačana i pristojna zemlja.

"Srbiju smo od toga spasili. Srbija nije pred bankrotom. Srbija će uskoro biti potpuno zdrava, normalna, finansijski ojačala zemlja, zemlja koja će moći da zapošljava svoje ljude. Srbija će da bude pristojna zemlja onako kako smo sanjali", rekao je Vučić nakon otvaranja mosta na Jasenici.

Najavljući nove investicije, premijer je poručio da sada imamo novca i možemo da ga ulažemo.

"Ne dugujemo ga kao država nikome samo zato što smo krenuli da provodimo teške mere, zato što smo bili odgovorni i ozbiljni, zato što nismo išli onim - dođi u selo, obećaj, pa nemoj da ispuniš", kaže Vučić.

Ponovio je da je Srbija u prvih nekoliko zemalja u Evropi po visini fiskalnog deficita i po tome kako smo uspeli da se izborimo sa tim iako nemamo para u budžetu.

 "Mi ih danas imamo, ali i dalje štedimo da bismo ih imali još više i da bismo mogli da ulažemo u infrastrukturu", rekao je Vučić navodeći da je njegov posao i da brine o državnom novčaniku.

"Moj posao je da se, kada odem sa vlasti, neko drugi ne suoči sa bankrotom kao što se suočavaju neke zemlje danas u Evropi", poručio je Vučić.

NA REKAMA VIŠE BRANA NEGO ZA POSLEDNJIH 25 GODINA

U selu Blaznava kod Topole danas je svečano otvoren most na Jasenici, koji je uništen u prošlogodišnjim poplavama, a u čiju izgradnju je uloženo oko milion evra.

Otvaranju mosta prisustvovali su premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom najavio nove investicije u puteve i uređenje rečnog korita, i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

Vučić je rekao da je u izgradnju mosta, dužine 68 metara i širine 10 metara, uložen veliki trud, a da su planirani i dodatni radovi u vrednosti od 32 miliona dinara za čišćenje korita i regulisanje rečnog toka uzvodno i nizvodno.

Samo 300.000 evra biće opredeljeno za uređenje korita, ulagaće se u putnu infrastrukturu, rekao je Vučić, navodeći da će od 1. avgusta početi radovi na putu ka Rudniku, i to 27 kilometara puta.

"U prethodnih godinu dana izgradili smo više brana i objekata na rekama nego u prethodnih 25 godina", rekao je premijer i dodao da je za godinu dana izgrađeno 23 takvih objekata, a za poslednjih 25 godina svega 19.

Prethodno je Vučić obišao vinariju "PIK oplenac" naglasivši da se i tu radi mnogo i da su ljudi spremni da rade i da ulože trud i da pokazuju da mnogo toga može da se uradi, a da se rad i trud se uvek isplate.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoks

Samo se pitam dokle vise da nas lazu

maxx

a sto je gorivo poskupelo, 4 din..to nema veze???!!!

Botovi 2000 - 12

Vi ne verujete u ono sto napisete , Grci duzni 320 milijardi a mi 25 milijardi a grka ima oko 2 mil vise ali i penzije i plate su vece . Nema bankrota .

special image