• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOT: Stiže i hrvatska taksi konkurencija u Srbiju

Izvor mondo.rs

Srpsko taksi tržište postaje uzavrelo. Posle startovanja Car:go aplikacije u Beogradu, na srpske ulice stiže i konkurencija taksista iz Hrvatske.


Najveća hrvatska taksi kompanija, Kameo (Cammeo) grupa od 1. avgusta će pružati usluge i na srpskom tržištu i to stanovnicima Leskovca i Beograda, javio je portal Seebiz.

Uber ima svoje probleme

Svetski džin u ovom „alternativnom“ domenu taksi javnom prevozu, američki Uber; najavljivao je dolazak na Zapadni Balkan, ali izgleda da je to „na dugom štapu“. Reakcija domaćih taksista, ali i države, je bila veoma negostoljubiva prema ovom „svetskom divljem taksisti“, a sam Uber već ima dovoljno problema sa vlašću i profesionalnim vozačima i na tržištima gde već posluje.

Kameo i zvanično pokreće svoje poslovanje na području Srbije nakon iscrpne analize srpskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, navedeno je u tekstu.

Kameo grupa je u Srbiji već prisutna kroz Taksi Navigator, inovativni softverski sistem namenjen komunikaciji između servisa i klijenata, kao i optimizaciji poslovanja taksi kompanije.

Njega u Srbiji već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pančevu, a trenutno je u toku implementacija sistema u još šest gradova u Srbiji, piše Seebiz.

Direktor Kamea Vladimir Minovski je izjavio da je kompaniji izuzetno važna i sistemska edukacija franšiznih partnera.

"Zbog toga smo i odlučili da uđemo na tako veliko i zahtevno tržište kao što je srpsko. Uvideli smo priliku i odlučili da pokrenemo svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tržišnim okolnostima u Srbiji i zakonskim regulativama. Verujem da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da ostvarimo željene poslovne rezultate i stvoriti preduslove za dalje širenje u regionu", rekao je Minovski.

Kameo od ove jeseni pokreće i poslovanje u Sloveniji.

Za razliku od Kamea, koji je osavremenjena varijanta klasičnog taksi prevoza kakve spremaju i neka domaća taksi udruženja, u Srbiji odnedavno radi i domaća firma sa svojom aplikacijom Car:go. Ova platforma spaja potencijalne putnike i profesionalne vozače u automobilima rent-a-cara.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

Sta se cudite,pa prosto-bojkot tih taksija i kraj price,ne treba da prozivamo drzavu kad sami to mozemo da sredimo-kad bi bili jedinstveni

Prefix

@Ivan a ove sto naplacuju samo tako da podrzavam?! Ne sipa se patriotizam u kola,a oni ako su tolike patriote neka spuste cene

.

Bez komentara!

special image