• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostić postao vlasnik luks hotela u Portorožu

Izvor Tanjug

Biznismen i predsednik MK grupe Miodrag Kostić postao je vlasnik hotela "Kempinski Palace" u Portorožu, saopšteno je danas iz MG grupe.

Očekuje se da svi poslovi u vezi kupoprodaje budu završeni do kraja novembra.

Kompanija Istrabenz Turizem, članica MK grupe i kompanija Agri Holding AG potpisale su ugovor o prodaji 100 odsto učešća u kompaniji Istrabenz Portorož, stoji u saopštenju.

Taj hotel jedan je od najluksuznijih u središtu Portoroža i regiji, ima pet zvezdica, 164 sobe i 17 apartmana. Osim soba i apartmana, hotel raspolaže luksuznim spa-centrom, restoranima i konferencijskim prostorom.

"Na tržištu Srbije smo već prepoznati kao lider iz oblasti hotelijerstva, a veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti prisutni i na slovenačkoj obali. Kupovina prestižnog hotela Kempinski u Sloveniji u potpunosti je u skladu sa našim strateškim ciljem da se pozicioniramo kao vodeća kompanija iz oblasti turizma u regionu", rekao je Kostić povodom kupovine novog hotela.

hotel
Izvor: YouTube

Predsednik Uprave Istrabenz Turizma Lorela Dobrinja istakla je da je prodaja društva Istrabenz Portorož deo dezinvesticionog programa kompanije kako je dogovoreno sa bankama kreditorima.

Dezinvesticioni program je ključan za smanjenje nivoa zaduženosti Istrabenz Turizam Grupe i dalji razvoj glavnog proizvoda kompanije- LifeClaš brenda i Anti-Aging Resorta u Portorožu, dodala je Dobrinja.

Kompanija MK Group je specijalizovana za hotelijerstvo i planinski turizam.

U njenom sastavu se nalaze elitni Hotel Grand 4*, hotel Angella 4*, Aprtmanski kompleks Konaci "Sunčani Vrhovi" 3* na Kopaoniku.

Pored planinskog turizma, u poslovnom portfoliju kompanije je i beogradski 88 Rooms Hotel, proglašen za najpopularniji hotel u Srbiji prema Trip Advisor-u.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Da

nije mozda za tri evra?

takse,porezi

Hoce li mu i tamo Opstina dati poreske povlastice kao sto mu je dala Opstina Raska?

lepo

a sto mu ugostiteljski radnici u hotelima Angella i Grand rade svakodnevno za minimalac to nije bitno...

special image