• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako jesti na poslovnom ručku

Ma koliko da ste gladni, na poslovnim ručkovima bitno je pre svega pokazati umerenost i biti skoncentrisan na temu susreta. Da biste lakše odoleli iskušenju i sprečili gomilanje viška kilograma tokom čestih poslovnih ručkova, zagrebački "Jutarnji list" prenosi nekoliko saveta.

Ma koliko da ste gladni, na poslovnim ručkovima bitno je pre svega pokazati umerenost i biti skoncentrisan na temu susreta. Da biste lakše odoleli iskušenju i sprečili gomilanje viška kilograma tokom čestih poslovnih ručkova, zagrebački "Jutarnji list" prenosi nekoliko saveta.

Voda - pun želudac će vam pomoći da ne navalite odmah na predjelo već da ga lagano grickate.

Zaboravite na hleb - jedite ga samo u neobičnim kombinacijama. Naime, jedemo više hleba kada je u kombinaciji s nečim poznatim.

Ignorišite primamljive nazive - budite svesni jezika kojim je ispisan meni – reči poput "sočan odrezak" smišljene su upravo kako biste naručili više od onoga nego što ste planirali.

Neka užitak traje - budite poslednji koji će viljušku uzeti u ruke, izrežite hranu na manje komade, uskladite svoj tempo s najsporijim za stolom. Prestanite da jedete čim prva osoba za stolom završi sa svojim jelom.

Isprobajte nova jela - kada često jedemo istu hranu, naš se mozak i želudac prebace na "automatski način rada", tako da obično pojedemo više nego što nam je potrebno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image