• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali: U gubitku samo Sava centar i GSP

Izvor Tanjug

Konsolidacija javnih preduzeća u Beogradu ide i brže nego što je planirano i za 2015.godinu samo dva preduzeća će imati gubitak, Sava Centar i GSP "Beograd", izjavio je danas gradonačelniK Siniša Mali.

"To smo već znali i za oba preduzeća pravimo trajno rešenje", rekao je Mali novinarima nakon sastanka sa direktorima javno-komunalnih preduzeća u Skupštini grada.

Kako je rekao, Grad će pokušati naredne godine da pronađe partnera kroz javno-privatno partnerstvo, koji će investirati oko 25 miliona evra, kako bi Sava Centar bio potpuno rekonstruisan.

"Beograd je vodeći kongresni centar u regionu i nama taj objekat treba. Smanjićemo gubitke i počećemo da pravimo profit", naveo je Mali.

Kad je reč o GSP "Beograd", gradonačelnik je istakao da je plan konsolidacije tog preduzeća već poceo da se realizuje uvođenjem nove mreže linija, novih autobusa i tarifnog sistema.

"Treba godinu-dve dana da se vide rezultati nakon decenija u kojima je to preduzeće bilo potpuno zapostavljano", rekao je Mali.

On je naveo da se za sledeću godinu planiraju još bolji rezultati i više investicija u gradu.

"Biće više novca za kapitalne investicije i time šaljemo poruku da se Beograd razvija, da ne stajemo već ulažemo u ono što je građanima važno, za poboljšanje životnog standarda, a štedeći na onome što nam ne treba", podvukao je Mali.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Serbia forever

Jel gubitak mali ili je mali u gubitku?

Bole

@Serbia forever dok je djilas bio gradonačelnik a ovi opozicija, govorili su da žuti od bus plusa uzimaju dva miliona evra, sad su oni na vlasti, zadržali bus plus a on kao posluje sa gubitkom??!!

Sega Mega

Lepo je sto se beograd razvija.. Beograd je najveci grad u regionu i treba da bude u dobrom svetlu.. Kragujevac je lepo sredjen grad takodje za svaku pohvalu.. Novi sad isto lepo izgleda.. Ali zato se oststak gradova raspada.. Da li zbog losih gradskih vlasti ili zbog neceg drugog to nek nam kazu gradjani tih gradova koji su birali vlast.. Smucilo mi se da slusam mrznju prema beogradu i ostslim gradovima.. Nisam iz beograda i ne retko odem. Tamo... Ali tocje glavni grad sa 2m stanovnika 1/3 srbije zivi tamo.. Bilo bi glupo da se ne ulaze... Ali treba srediti i druge gradove..

special image