• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čepurin i Vučić o lepim vestima za Fijat

Izvor Tanjug

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Čepurina.

Ambasador je premijera upoznao sa pozitivnim pomakom u vezi sa idejom o bescarinskom izvozu Fijatovih vozila, proizvedenih u Srbiji na tržište Evroazijske ekonomske unije.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, juče je prihvaćen predlog o pokretanju procesa unifikacije trgovinskog režima između zemalja Evroazijske ekonomske unije i Srbije, koji bi trebalo da bude konačno usvojen u maju ove godine.

To će, kako se navodi, omogućiti delovanje radnih grupa Srbije i Unije po pitanju Fijata i po drugim tačkama uzajamne trgovine.


Ruski diplomata i srpski premijer su zaključili da će otvaranje direktne linije Er Srbije između Beograda i Sankt Peterburga 18. juna ove godine, mnogo značiti za jačanje veza i razvoj saradnje dveju zemalja, posebno u oblasti trgovine i turizma.

Premijer Vučić i Čepurin su razgovarali o sveukupnim odnosima dveju država, a zajednički zaključak je da se oni dobro razvijaju u obostranom interesu.

Konstatovano je da je u toku zajednički rad na pripremi svih strateških tema u vezi sa saradnjom dveju zemalja do predstojeće posete predsednika ruske vlade Dmitrija Medvedeva.


Komentari 126

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko Marko

Vučićeva priča za izbore. Dosta nam je Vas. Nesposobni ste i odlazi Vučić, dosta si nas zamajavao i obecavao. Dosta nam je tvoje demagogije.

ljubica

Mada bi za Srbiju bilo mnogo korisnije da se omogućiti delovanje radnih grupa iz Srbije po pitanjima izvoza voca , povrca, ajvara, sira, jogurta, mesa i ostalog sto je stvarno proizvod srpske privrede, a za Fiat ima vremena.

Hedona

Srbija i Rusija moraju da zajednički donesu zaključak kako bi se ekonomski dobro razvijali u obostranom interesu.Drago mi da Srbija i Rusija zajedno utiču na ekomomskom napretku i razvoju.

special image