• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Borči uskoro Shoppi Retail Park

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor MPC Properties, Tomas H. Viladsen svečano položili kamen temeljac za još jedan Shoppi Retail Park



Planirani završetak radova je oktobar 2016. godine, kada je predviđeno i svečano otvaranje.

Shoppi Retail Park Borča zauzima površinu veću od 13.000 kvadratnih metara, dok se vrednost investicije procenjuje na više od 15 miliona evra.

"Ovo je još jedna u nizu važnih investicija koja otvara nova radna mesta za naše sugrađane i koja pokreće građevinsku industriju i privredu. U Beogradu je pokrenut točak investicija koji je dugo stajao u mestu i koji više ne može da stane. Borimo se za svako novo ulaganje i za svako radno mesto i to je strategija koju dosledno sprovodimo", izjavio je gradonačelnik Beograda.

Mali je rekao da je u pitanju druga velika investicija na području Palilule u samo dva dana, kao i da će 500 ljudi tu naći posao.

"Ovo nije prva investicija kompanije MPC Propretis u Beogradu, što govori da ovaj investitor, kao i mnogi drugi, ima poverenje u Beograd i Srbiju i da smo postali stabilna zemlja za investicije. Za opštinu Palilula slede bolji dani, izdvojili smo 277 miliona evra kako bismo u narednih deset godina potpuno završili vodovodnu i kanalizacionu mrežu na ovoj opštini. Završićemo i asfaltiranje svih kategorisanih i nekategorisanih puteva, a naredne godine ćemo postaviti kamen temeljac za dom zdravlja u Borči, koji je veoma važan za građane ovog dela opštine. Sa otvaranjem Pupinovog mosta radimo i na razvoju privredne zone sa kineskim investitorima, a to su i nova radna mesta i nove investicije", istakao je Mali.

Prema rečima, Viladsena, 80 odsto objekta je već izdato, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal.

Shoppi Retail Park u Borči će karakterisati odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su i McDonalds, Deichmann, Takko, DIS, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly...

"Siguran sam da će ovaj objekat svojom dobrom ponudom predstavljati, ne samo novo ime kupovine, već i prepoznatljivo ime porodičnog druženja i okupljanja, kako za građane Borče tako i za sve građana leve obale Dunava", rekao je direktor MPC Properties.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

filip

Sram vas bilo, otvarate samo trzne centre a narod nema hleba da jede. I onda se jos hvalite kako obezbedjujete zaposlenje u istim. Jako zaposlenje sa zaradom od petnaest hiljada dinara. Probajte vi tako da prezivite. Strasno.

special image