• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Webiz poslovna edukacija na Zlatiboru

Izvor Promo

Webiz poslovna edukacija: 18 sati predavanja, više od 20 predavača i odmor na Zlatiboru u junu.


Iako se još prepričavaju utisci sa Webiz konferencije, održane u Zrenjaninu krajem marta, organizatori Webiza nastavljaju organizaciju svojih edukativnih događaja.

Od 17. do 19. juna na Zlatiboru, u hotelu "Palisad", očekuje nas Webiz poslovna edukacija. Ovaj vid edukacije do sada je realizovan u Zrenjaninu i Subotici, a program se "seli" na Zlatibor kako bi Webiz edukacije postale dostupne i stanovnicima Srbije koji žive i rade južnije od Save i Dunava.

Webiz program poslovne edukacije namenjen je predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, predstavnicima velikih kompanija i onima koji žele da upotpune svoje znanje o poslovanju na internetu.

"Kao i do sada, oblasti o kojima će naši predavači, inače vrhunski stručnjaci, govoriti jesu digitalni marketing, e-commerce, komunikacije, društvene mreže, novi mediji itd. Ono što edukaciju na Zlatiboru izdvaja od prethodnih je dodatni program namenjen onima koji se bave turizmom, predstavnicima hotela i turističkih agencija, vlasnicima privatnih smeštaja… Za njih smo pripremili predavanja na temu online nastupa i korišćenja interneta kao kanala prodaje", kaže Vladimir Kovač, manadžer Webiz projekta.

Program će biti koncipiran tako da će se u toku tri dana edukacije, u dve sale hotela, realizovati dva paralelna programa, pa će slušaoci edukacije moći da, u skladu sa svojim preferencijama, izaberu module i predavanja koja će

"Očekuje nas 18 sati predavanja, preko 20 predavača, a zahvaljujući lepotama Zlatibora i ambijentu hotela Palisad, i nikada bolji networking! Pored slušalaca iz cele Srbije, na edukaciji očekujemo i kolege iz Crne Gore i  Bosne i Hercegovine, koji se bave digitalom, pa će biti i prilike za nova poznanstva, razmenu iskustava i nove poslovne kontakte, kaže Kovač.

Kotizacije za Webiz poslovnu edukaciju iznose 16.000 dinara (sa PDV-om) i obuhvataju: trodnevni program predavanja  (sa mogućnošću izbora praćenja željenih modula), poklon paket, kafe pauze, networking večeru u hotelu "Palisad", buffet posluženje, networking ručak i sertifikat o odslušanom programu edukacije.

Više informacija na webiz.rs


(Promo)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image